Upravo se i meni dogodio isti problem sa istim mobitelom. Ja sam iz Varaždina tako da sam ga i ja unlockao u Varaždinu. Zanima me da li si, i kako si uspio riješiti problem?
Sinoć, dok sam prebacivao bluetoothom neku pjesmu na 6233, pri 99% transfera mob mi se ugasio i nakon toga neće da upali. Tj. on upali, napiše ono Nokia na ekranu i potom se ugasi. Najgore mi je to što je mob star svega dva dana. Račun i garanciju imam ali je mob dekodiran s T-Mobilea tako da mi i to pada u vodu. Jedino da ga odnesem unlockeru koji mi ga je unlockao ali sam trenutno u Kupresu (BiH), a unlockao sam ga u Varaždinu. Šta mi je činiti? Jel netko imao sličnih problema? Napominjem, prije unlockanja verzija firmwarea je bila 5.43, a nakon unlockanja je bila 5.10. Ima li mu spasa?
HVALA UNAPRIJED!
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
Upravo se i meni dogodio isti problem sa istim mobitelom. Ja sam iz Varaždina tako da sam ga i ja unlockao u Varaždinu. Zanima me da li si, i kako si uspio riješiti problem?
Ovako, problem sam riješio tako što sam odnio mob natrag unlockeru koji ga je popravio, ali sam mu odmah nakon toga napravio UPDATE softwarea tako da već više od mjesec dana nemam nikakvih problema. Znači, odnesi ga natrag unlockeru neka ga on popravi, a onda odmah updateaj soft na s 5.10 na 5.43 i problema nebi smjelo biti.
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks