uzmi N73ME, nećeš požaliti.. vidim da si rakao da ti svi mobiteli dosade brzo, mislim da ti N73 neće.. ima velike prednosti što koristi OS, ali i mane (kao što nekad zna biti spor i tako..)
Evo, sad je definitivno došlo do toga da moram kupit novi mob i računam da ću (nakon što prodam komp) imat na raspolaganju nekih 3000kn koje bi stukao na novi mob. Pošto u zadnje vrijeme (zadnjih godinu dana) ne pratim mobitele previše molio bi vas za pomoć oko odluke koji mob kupiti. Malo sam se "raspitao" i našao N73 Music Edition za nekih 2000-2300kn (oglasnik.hr), sad, ne znam da li njega upikirat i odmah nabavit jaču mem karticu i sve skupa proć debelo ispod 3000kn ili svih 3000 dat za neki bolji mob od N73 ME?
Dajte savjete koje mobitele (manje više svaka marka igra), kamo i za koliko para nabavit jer mi trenutno ulogu igra samo N73 a ne želim se zaje... i zaleit pa kasnije skužit da sam mogao bolje proć.
--------------------------------------------------------------------------
DODATAK & OBAVIJEST: Za ubuduće - bilo kakva veća promjena u naslovu te promjena same tematike unutar teme povlači otvaranje nove teme - jer postoje postovi koji se odnose na prvu temu te dolazi do zbunjivanja korisnika.
Hvala, MODERATOR
--------------------------------------------------------------------------
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 30-09-2007 u 04:43
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
uzmi N73ME, nećeš požaliti.. vidim da si rakao da ti svi mobiteli dosade brzo, mislim da ti N73 neće.. ima velike prednosti što koristi OS, ali i mane (kao što nekad zna biti spor i tako..)
radije p990 nego p1i,koji ne vrijedi tu lovu...+da ga se naći oko 3 k kuna novog sa garancijom ako se baš za njega odlučiš..
n73me je odličan fon,memorija,kamera,sluške,izgled...--preporučam...
makar ako već imaš 3 soma,strpi i još malo štedi do w960 koji ubrzo izlazi i to bi ti bio pun pogodak...
W960 ima i touchscren 2,6" i WLAN,tako da je prilicno u prednosti ispred N73ME.
da ne spominjem i kameru koja je od SE tradicionalno bolja.
Touchscreen mi ne igra nikakvu ulogu kao ni wlan, W960 nema edge ni irdu, N73 ima, N73 je quad band dok je W960 tri band, kamera mi opet nije TOLIKO bitna na mobu, a osim toga iste su 3.2 sa autofocusom.... JEDINA prednost koju dajem W960 je 8gb memorije, ali (opet napominjem) memorija za N73 je jeftina i lako proširiva tako da....
Da, još jedna bitna stvar je ta što N73 mogu nabavit za cca 2k kn dok će W960 sigurno bit više.
Nije, ali za manje para dobijem više.![]()
Bookmarks