De mi samo recite dali ovdje ima koji software od Walkman Sony Ericsson-a a da je bolji od k800i ? pozz
neznam tocno ... oznake softa su : CXC1250210 RIG001 070418 .
Ima w850 i w880 softver za k800, naravno i jedan i drugi ne rade lepo
Pricao sam ali ajde opet cu, znaci imao sam oba, i evo bas danas sam opet stavio w880 sw(prvi put kad sam stavio nije radio ekran) ali sad sam ubacio display driver i sad radi, na w880 softveru su problem:
ne radi tastatura
ne radi dzojstik(radi i jedno i drugo ali ne kako treba)
kamera ne radi
M2 radi
Na w850 softver:
ne radi dzojstik
tastatura odlicno radi
kamera ne radi
M2 ne radi
Takodje probao sam i w660 sw ali isto tako, plus jos nije preko celog ekrana jer je rezolucija 176x220, probao sam i t650 sw koji isto ima neke bugove, tj. dzojstik ne radi, kamera radi/ ne radi
Evo ti 2 videa, jedan sa w850 sw, i drugi sa w880 sw... ja licno snimao
http://www.youtube.com/watch?v=9OP6oMvsRds
http://www.youtube.com/watch?v=jMxY9xu4scs
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
CID moraš pogledat s XS++, a firm za CID52 imaš u ovoj temi.
Mozete li mi dati link da si skinem soft za k810i ?![]()
Most Wanted, haha nabijam postove, pogledaj svoje postove pa mi nesto reci...
Rekao si da ima, ali da na k800 ne mozes staviti... Ja sam samo dokazao da je to moguce...
Kazes ne radi softver, softver radi, hardver ne radi
notus, evo ovaj link moze da ti posluzi
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=11981
MAIN - OS telefona
FS - filesystem telefona
CUST - customizacija za pojedine regije/jezike
Nema prvo, drugo i trece, sve se obavi u jednom prolazu. U XS++ ima tri mjesta za upisati ta tri podatka.
Takodjer, buduci da si koliko vidim pocetnik, preporucam ti da prije flashanja procitas jos tema o tome.
znam da imam dost postova al pogledaj ih malo bolje ..........![]()
btw hardver radi al softver ne radi ....
za nepismene => kako hardwer ne radi ? ako radi sa orginal softom ispravan je .... a jgb ak nece sa w850 softom .... on ni nie za njega .... treba ga prilagodit a to jos niko nie uspio ... iako ironmaster moze bude.... al to sad nie vazno ....
p.s. znam ja da se moze stavit al zasto i probavat ako se zna da nece radit ..... ( onako kako bi trebalo )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_
zasto ja ne mogu obrisati neki post ? .... peace![]()
Ljudi imam pitanje, jel mi moze netko pojasniti kako jednostavno ubaciti flash meni ili neku flash temu u K800i (cid52). Sta mi sve treba od programa,drivera i gdje se mogu downloadati flash teme? Hvala
K800 nažalost NE podržava flash teme
dali je w880 glasniji od w610 i dali ima layout za w610 koji mice logo operatera ?? mob je cid 52 R6BC002![]()
For the hoven lands...
Uspjesno sam stavio fs i main od k810 na k800.... al jel ima tko neki audio driver da se glasnije cuje???? i po mogucnosti da objasni kak se stavlja... hvala !
Evo ti acoustic driveri od W880, koristio sam ih na K800 i dosta su glasniji od originalnih.
Stavljas ih sa XS++, otpakiras taj zip u files_to_upload i preneses na mob sa opcijom FSX.
Vise detalja o tome ima na pocetku ove teme.
Hvala..... napravio sam to sa setoollite..... i glasnije je....jos jednom hvala !
mene samo zanima jeli moguće promjenit menu ikone na mom k610i koji ima cid52 i erom:red
edit: evo uspio sam, zaključak, može....
Zadnji uredio imaticx : 01-10-2007 u 12:35
E ubacio sam neki fs , main i cstpack u k610 cid 51..... al nema hrvatskog..... kak da to rijesim????
trazi drugi cust pack treba ti S_E_europe
For the hoven lands...
Custom pack nece ubaciti hrvatskimoras da nadjes i FS S_E_Europe
Bookmarks