Evo tako malo čitam postove o N95 i ne mogu vjerovati da Nokijin top model i model od 1000€ (ok sad više nije tolko) ima više mana nego vrlina. Nije im to baš pametno, na tržište izbacivat praktički poluproizvod... Čudno...i žalosno za Nokiu...![]()
Hvala na suosjećajnosti!
Nije vrime za prodavati. Puni su oglasi N95-ica, nitko ih ne kupuje.
A, ovo s dodatnim plačanjem je istina. Znači, otkad sam kupio taj N95, stalno dalje izdvajam. Počelo je s karticom, koja ne dolazi u paketu, pa sam naručio dodatnu masku, Crystal case... Mogao bih izgubiti jamstvo jer ću 100% staviti novu masku, pa će me svako daljnje slanje u servis koštati...
E, a fakat se s ovim mobitelom osjećam ko da sam dušu vragu prodao!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ako baterija sa n95me ide u n95 onda je problem sa baterijom riješen....
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
U Mobisu!
zna možda netko dali se može prekinuti ono na početku program gps ono povečavanje slike do prijašnje točke
Ah.nije Fer... N95 ču Si Kupit...briga Me..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Crystal case mi nije jasan...upada li prašina unutra...no dobro nije to sad bitno...
u potpisu imaš E70! što bi? meni je to odličan mob.....
a sad......de jel može neka slika ovoga "N95 8GB je ostala bez pokrivača za leću fotića." nije mi jasno! pa što je onda leća otvorena i može se mastit pa čak i oštetit![]()
bezveze!
a ja sam skoro uzeo taj mob ali sam u Mobisa kupovao n73 i sebi i curi pa ipak nisam uzeo N95 jer htjeo sam i njoj uzet.....ali sad kad čitam..stvarno dobro da sam uzeo N73...i to dvaheheh!
mama ti sestra!
evo i ja dam glas....n95 po meni ne vredi te pare koje se prodaje....imao sam skroz novi i kaj da velim...klimao se ko blesav...sve drugo je tehnicki ok bilo...ali taj Nokia-slider je grozota....nikad vise n95![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Danas sam opet poslao N95 u Mobis. Pucketanja u zvučniku i prekidi razgovora su postali nepodnošljivi.
Fakat sam mislio da je do mreže, ALI, kao rezervni mob imam Nokiju 6080. Ljudi, niti najmanje distorzije glasa, zvuka, čega god prilikom razgovora, a zvuk je pre-kristalno jasan. Pričao sam 43 minute, niti jednom nije u zvučniku ništa kliknulo, a kamoli da se razgovor prekinuo. Mislio sam da je problem u mreži, ali izgleda da je s N95.
Samo se bojim da mi iz Mobisa ne kažu-S mobitelom sve OK. Onda više ne znam što bih radio.
U Mobisu!
ja bi poludio da mene tako mob zeza, ono ko da te namjerno oce izludit.
Dinamo rules!!!
Ma, mislim se da prodam i riješim problem. I to onaj najveći - živci. Bolje dobiti išta nego je tresnuti o pod! A bio sam dva puta na mili-sekundama od feelinga da je onako otvorenu svom snagom puknem o pločice!
U Mobisu!
Maloprije imao u ruci n95, ali jako kratko. Onaj ekran je prevelik za onu rezoluciju! Ne želim taj mob!
Україна
Jednostavno ne mogu vjerovati da je Nokia N95 toliko smeče koliko pričate,
mislio sam zamjeniti TyTN za nju ali sada se sve premišljam da nije to baš pametno:![]()
![]()
![]()
Stvarno je razočaravajući. Nikako ne vrijedi onih para.
Україна
Da, fakat je zaprepaštavajuće što je Nokia izbacila pod N95. Što je najgore, ljudi misle kako će ona od 8GB spasiti stvar, a bit će ista.
Ljudi, još je super ako je ta N95 ispravna. Zamislite da naletite na onakvu kakvu sam ja kupio, koja ne može normalno poziv odraditi, a da ne prekine vezu bar 2, 3 puta tijekom razgovora...
U Mobisu!
grijeh bi bilo zamijeniti savrseni TyTn za N95.
Izgleda da je tako iako sam Nokia Fan moram priznati da WM nije ni za usporediti iako mi se na samome početku čini možda malo prevelik zalogaj za mene!!
Ali kako kažu u Robots omiljenog crtića moga malca
"Problema ima , nosimo se s njima!"
Srce mi se para kada čitam tako negativne kritike u vezi N95.
Zadnji uredio VuKi : 27-09-2007 u 16:33
Htc je čudo,ali n95 je svih svijetskih čuda u jednom!Šalim se,ali n95 mi se čini najbolji tako da.Nekažem i htc je bomba,ali n95.......
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
zna možda neko gde ima za kupit ovo u hr??
http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_174265
Spojih N95, prek PC suit-a. sve sljaka ali nigdje nema foldera "themes" ? jer teme stavljam negdje dalje, ili???
Bookmarks