danas sam prvi pit uživo vidio s500i i mobitel je preljep!Ja bi ga uzeo.A k750 ti je već stara dama za s500i.Tako da moje mišljenje s500i.
znaci necu pogrijesit ako odem na k750???
znam da je fin mobitel... al nekako... podosta ga svijeta ima
danas sam prvi pit uživo vidio s500i i mobitel je preljep!Ja bi ga uzeo.A k750 ti je već stara dama za s500i.Tako da moje mišljenje s500i.
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
eh ima jedan problem... ovi ovdje ga jos nemogu dekodirat.. jedino da sacekam jos par mjeseci...
uzmi ti k750 definitivno... s500 je nezgodan zbog dekodiranja i kvalitete tipka upitne.. k750 se nađe dosta jeftino u oglasniku uzmi neki jeftin il ispod cijene ak nađes pa ga za par mjeseci lako prodas uz minimalni gubitak ak ces ic na nesto novije..al ovo je od kamere, izrade funkcija odlican izbor..ja dosta mjenjam mobitele, al jedan k750 je uvijek tu, najvise zbog baterije..
bio nekad oglas...
update:
evo slucajno naletih na LG KG800, chokoladu u simpa paketu... za 1000kn... a u tele2 je 1795... jel ovo kakva greska ili???
ako nije... ja bi ovo kupio ako valja??? pprocitacu ja reviewe sa arene i mobilnog sveta al opet bolji je ovako kakav direktan savjet
kakav je slajder i tako to?
znaci niko nezna nista o chokoladi?![]()
hm... nije da baš nitko nezna... al ono vikend je bio, pa ljudi još nema na forumu...
Kada bi irao između Kg800 i K750/s500, odabrao bi neki od SonyEricsson-a...
Razlozi: po meni bolji soft, utor za memo kartice, bolja kamera... Kg800 je "šminka", a ima nekih nedostaka osim gore navednih (nemogućnost javljanja osim da otvoriš slide i slično..)
Bookmarks