Ma sve je istokao k750 i w800, samo je problem kad stavis w610 nece ti raditi poklopac kamere
![]()
evo nabavio ja k550i i bacit cu ga u w610.. sad me zanima to su hardverski identicni mobiteli kao k750i w800 ?sve znam di tream i sta skinut al me zanima dali se sve tipke ''podudaraju'' i nema nekih bugova? ak ima neko fleshan 55o molio bi da mi napise kako to sljakathx
For the hoven lands...
Ma sve je istokao k750 i w800, samo je problem kad stavis w610 nece ti raditi poklopac kamere
![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ma ok nije bed za poklopac...
EDIT :
08:44:14| Baseband ID: 9900
08:44:14| Hardware Platform: db2020
08:44:14| Protocol Version: 3.1
08:44:15| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K550)
08:44:15| ...using GDFS name
jel zna neko zasto se imei i gdfs ne podudaraju ( imei je null) radi se o k550i iz tele 2
jos jedna stvar.. mob je cid51.. i danas ga nosim kod unlockera da mi ga dekodira
treba mi t-mobile da moze ic.. i sad zanima me dali seus radi kad je mob dekodiran ???? To bi mi trebalo zbog toga da mi seus prebaci mob u cid 52 da ga mog prebacit u w610.
edit : R1JD001 R1KG001 R6BC002 koja od ova tri softa za w610 je najnoviji da mi rijesi onaj bug s tipkovnicom ?
Zadnji uredio ravilov : 20-09-2007 u 17:04
For the hoven lands...
ja ne vjerujemodnio kod unlockera danas da mi ga odkodirai dao 150 kuna i bio je cid 51 i ja ga spojim na SEUS da ga mogu u w610 prebaciti i on mi ga ponovono kodirao
a cid 52 se ne moze odkodirat
ja neam srece a necu mutavi tele 2
For the hoven lands...
skinuo sam ovaj program sa početka ove teme i sad bi zamolio neku dobru dušu jel mi može reči kako, ili mogu li uopče s njim stavit hrvatski jezik na moj w880, otvorio sam svoju temu ali mi niko nije ništa u njoj odgovori par dana pa sam okušao svoju sreću ovdje, čudno mi je što na mobu imam hrvatski t9, ali u podešenjima samo engleski i još par nepoznatih jezika, i to sve nakon što sam ga upgredao preko sony ericssonovog update servicea, prije je imao hrv meni, ajde molim vas ako može da mi neko objasni korak po korak![]()
evo linka pa molim te pomozi
dali je w880 glasniji od w610?? ak je dali je isti path za ubacivanje acoustic kao i kod w800?
For the hoven lands...
a dali je w880 glasniji od w610? ili postoje neki moddani driveri tipa onih sto je blizz napravio za w800
edit : kako se stavljaju flash teme u w610 ??znam da ima onaj path al gdje biram koju cu ??
Zadnji uredio Xulos : 22-09-2007 u 15:16
For the hoven lands...
koji je najbolji xs za k750>>>w800
oce neko meni reci zasto mi je seus ponovo zakljucao mob,dlai je w880 glasniji od w610 i dali ima layout za w610 koji mice logo operatera ??![]()
For the hoven lands...
Pa zakljucavace stalnoprepozna koji imas CDA i vrati ti softver od te mreze i zakljuca telefon
Nemoj da koristis vise seus...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
pozzzzz ljudi ..... vec sam 50 puta pokusao u xs++
spojiti mob i nece ... cijelo se vrijeme pokazuje ovo :
XS++ V1.6.6 Beta ready!
Executed on Microsoft Windows XP
Attempting to open the interface...
Turn off phone
Hold 'C' button on phone and connect phone.
You have 30 seconds.
Error:Cannot open phone communication port
sta trebam napraviti ? pozz![]()
Imas dobro instalirane USB flash drivere?
Ako ne, skini odavde i instaliraj.
evo , uspio sam flash . ali onaj neki file sistem ili tako nesto nije uspilo i sada ga ne mogu ukljuciti !!!!! sta da napravim ??? u tom XS-u mi pise nesto : you must choose way in!error:customizing failed ..... a kada sam unosio te neke foldere tamo kliknio sam na ono customize system ili tako nesto ...![]()
Zadnji uredio notus : 26-09-2007 u 17:24
sve sam ja to napravio i dobro je ispalo ... hvala vam za to ... ali sada kada ukljucim mob pise mi : ''configuration error . please contact your network operator or service centre'' ..... nadam se da znate engleski (ako ne prevesti cu to) ... pozz i hvala ...![]()
evo ... uspio sam ... thx ..... pozz ...
dali je w880 glasniji od w610 i dali ima layout za w610 koji mice logo operatera ?? mob je cid 52![]()
For the hoven lands...
Bookmarks