Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nokia 6234 + vip mobile broadband problem

Pozdrav!

Na postojeću glasovnu tarifu aktivirao mobile broadband 128 i na nokiu 6234 skinuo postavke s vip stranice broadband+mms. i sad kad idem sa internim browserom mogu na net. instalirao sam operu mini i jos neke programe koji idu na net i oni svi vele da nemogu na net. gdje je problem

napominjem da sam prije imao pod postavkama za net neki profil vip i onda ispod njega vip.gprs start, i jos svasta. onda sam ja to sve obrisao i poslao samo ove postavke broadband +mms. i nakon reinstalacije opere nema sanse da idu na net.

imako ideju?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao papi8 Pregledaj post
    Pozdrav!

Na postojeću glasovnu tarifu aktivirao mobile broadband 128 i na nokiu 6234 skinuo postavke s vip stranice broadband mms. i sad kad idem sa internim browserom mogu na net. instalirao sam operu mini i jos neke programe koji idu na net i oni svi vele da nemogu na net. gdje je problem

napominjem da sam prije imao pod postavkama za net neki profil vip i onda ispod njega vip.gprs start, i jos svasta. onda sam ja to sve obrisao i poslao samo ove postavke broadband mms. i nakon reinstalacije opere nema sanse da idu na net.

imako ideju?
    I ja odnedavno imam tu tarifu. Povremeno zeza opera premda nisam skuzio zasto. A da bi uopce mogao ici na net fora je u tome sto one web postavke nisu dovoljne, vec trebao posebno dat postavke pristupne tocke, tj uz web postavke, ispod dodas pristupnu tocku.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K800 i mobile broadband
    By Kresho P. in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 16-12-2006, 20:43
  2. N6021 & Vip Mobile Broadband
    By vodokotlic in forum Mreža
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 04-10-2006, 16:39
  3. Nokia 6234
    By Nono01 in forum Nokia