koji su po vama nedostatci da treba bolje???
koji su po vama nedostatci da treba bolje???
★★★★★
Pokrov leće je veliki minus. Evo meni na N95 se do sada pokazao jako učinkovit. Tijekom razgovora mi prst redovno bježi na leću, odn onaj cover. Na N95 8GB će ta leća uvijek biti ispackana, a tu je i faktor prašine.
Ekran u QVGA rezoluciji je proširen na 2.8", što je nonsens. Taj ekran je malen i za 2.6" koliko ima N95 orig. I ovako se znaju vidjeti pikseli...
Baterija će vjerojatno opet držati do 1 dan. Opet nisu stavili najjaču od 1500mAh nego škrtare s nekih 1200...
Ne znam kakav će se slide pokazati. Ako će biti isti kao na N95, onda to neće biti dobro.
Evo nabrojih već 4 nedostatka, a mob vidio samo na slikama.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
preko svega bi se moglo prijeci,samo da izrada bude dobra.1200mAh je bolje od 900,a ekran je takav kakav je.samo da slide bude dobar i sve se jos moze oprostiti.
kaj mislite o n95me?
kakve če ona probleme imat??
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Ima nekakav review na simbian freak, kojeg su napravili korisnici tog foruma, predvođeni našim kolegom Apocalypsom.
Navodno je "poboljšan slide", što bi automatski značilo da Nokia priznaje da je napravila ogromnu grešku sa slideom na N95 classic.
Na pitanje jednog forumaša-zašto N95 8GB nije najavljena kad i obična N95, dobio je nekakav neodređen odgovor tipa-do sada je bila dosta jaka prodaja N95 pa nismo odmah išli s onom od 8GB.
Apocalipso ipak kaže da ne bi kupio taj novi Nokijin proizvod. Očito je da se radi o jako sličnom uređaju i sličnim, ako ne i istim greškama kao na N95.
U Mobisu!
nadajmo se da če baterija sa n95me iči na običnu n95...
sad če pasti cijena običnom n95..tad če se isplatiti uzet..
Zadnji uredio Ico : 23-09-2007 u 18:45
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
mogu se nać na crno već za 3200 kuna ...... e da bar živim južnije .......
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Misliš u Dubrovniku?![]()
Cijena polagano dolazi do prave vrijednosti N95.
Iako neki na stranim forumima jedva čekaju ovu N95 8GB, navodno ima "great improovements in slide mechanism and stronger battery", ja sam podosta skeptičan glede nove Nokije.
Tko te prevari jednom, prevarit će te i drugi put. (kod Nokije ovo pomnožiti puta najmanje 20)
Jedino što mi je stvarno dobro jest crna boja kučišta (iako su je malo previše zacrnili po mom mišljenju).
U Mobisu!
A tek kad dode n95 8 GB ovoj ce se cijena spustit na realan iznos....
Na news grupama je bilo par puta pokušaja rušenja cijena. Iako je N95 jeć "stariji" model, čisto sumnjam da je cijena opet toliko niska.
Najbolji je orijentir za sada - popis cijena na mobilnom svetu, kako se meni čini.
U Mobisu!
u Srbiji je oko 3800kn,sto je previse po meni.
Ha, čuj, cijena još nije pala baš toliko. Bude do Božića.
U Mobisu!
evo naručeno je idući tjedan bi frendu trebala stić (citiram) : n95i (kao), crna , 8 gb memorije , nova u kutiji sa dvogodišnjom garancijom za 2500 kuna ....
ili neće bit niš od toga (možda je u pitanju obična n95 sa crnom maskom) ili će bit mali user review s moje strane (valjda će frend posudit na jedan dan pilu ipak sam ju ja našo).... da ne ispadne da spamam temu .....
........jedva čekam next week.............![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Kakva je to N95i? Nikad čuo da postoji.
Ona 8GB i nosi te oznake (N95 8GB). Ne postoji N95i (čak niti za američko tržište).
U Mobisu!
Bookmarks