Ti si puko!
Prvo sam mislio da ti to ozbiljno, a onda sam skuzio da zice od zvucnika nisu nikud spojene.![]()
evo ekipa prikazujem vam moje remek dijelo
pa me zanima šta mislite o tome
čak sam napravio i video
http://youtube.com/watch?v=5Oio-4IwNpQ
šta kažete na moj uradak?
Zadnji uredio ravilov : 30-04-2010 u 02:24
Ti si puko!
Prvo sam mislio da ti to ozbiljno, a onda sam skuzio da zice od zvucnika nisu nikud spojene.![]()
To si od pc speakera iščupao zvučnik?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
samo za informacu stvarno je nije fejk stvarno sam provuko žice u mob kroz otvor za vanjsku antenu
i na videu to taj zvučnik stvarno svira
ovo sam radio jel mi je bilo dosadno
a i mobu je matična u banani tako da....
e da umalo da zaboravim pitat jel ima neko potopljeni k750 d750 ili w800 ako ima i ako mi ga oče poklonit nek se javi jel mi treba matična
i da zvučnik je iz starog kučnog kina (jedan od onih 4 mala)
inače zvuk mi je bio nešt tih premda se znatno pojačo
pa sam došo na ideju da zvučnik smjestim u box
i jesam i zvuk se pojačo
i sad imam svoju malu prijenosnu liniju koja pušta mp3 i ima radio
![]()
Zadnji uredio ravilov : 23-09-2007 u 02:51
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
nestane u džep al stane u ***** tašnu
bitno da svira ko blesav
iovako je matična sjebana nonstop se blesira
e ako ti neko proda koji mob..meni bi trebali neki djelovi za k750...tojest maska od kucista od w800,svjetlo na tipkovnici od w800 i zadnja maska od k750...dogovorimo se vec..a ideja ti je fenomenalna...malo razlicitosti od drugih...bluethot zvucnici nusu toliko fora ko ovo...ovakvo nest niko nema![]()
@ Cyber Brain svaka čast orginalna ideja ma kakvi MPS-60 zvučnici ovo je zakon![]()
![]()
evo još jednog videa
s obzirom da sam uzo zvučnik iz starog kučnog kina i da sam sam parvio box za zvučnik mislim da još dobro i izgledaCode:http://www.youtube.com/watch?v=c_fGKu86DPI
ovo sam radio jel mi je bilo dosadno i nisam imo šta radit
zato vas molim donirate mi matičnu polču za ovaj mob da ga popravim i ne izvodim više gluposti s njim
a ako se nekom baš sviđa što radim nek mi da neki mob da i njega mal matretiram
inače u planu imam strpat još veči zvučnik (sam ga prije moram nabavit i napravit neko pojačalo koje radi na 3,6V
pa da planiram napravit nest kad smo vani a na otvorenom a nema mjuze pa da možemo slušat
još jednom molim da mi se donira matična ploča od w800 ili k750 ili d750 najbolje bi bilo kad bi mi neko mogo donirat cijeli mob naravno sjebani
ja plačam poštarinu
Za po doma je sjajno ali nikako ovo iznositi iz kuće!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
stavio sam mrežicu da se nemože oštetit membrana tako da ga sad mobu ponjet gdije god idem
e da de mi donirajte matičnu za ovaj mob please
Outwork Feat. Mr Gee - Elektro
cvita
jednostavno u ducanu kupiš zvučnike na baterije, uzmeš svoj kabel na koji spajaš slušalice i na njega spojiš zvučnik(e) i eto ti jace linije...![]()
Bookmarks