meni je komp u prednosti zato kaj najviše volim igrat' strategije( na plejki je to jako teško )
@Krompirko > PS2 nema 600MHz-a nego 333MHz-a ili 400MHz-a ak se ja ne varam...i znam da ima grafičku od 8mb, ali s obzirom na specifikacije ima odlične performanse![]()
Bom Chicka WahWah
meni je komp u prednosti zato kaj najviše volim igrat' strategije( na plejki je to jako teško )
Po mom najbolji FF uopce... Igrao sam nekih 105 sati ukupno...Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
A inace se na PS2 igra(lo) FFX, Tekken Tag, svi GTA...
da... zeznio sam se... sad sam videl, to je 297 Mhz 128bit cpu
4 mb gpu...
ustvari evo ovdje sve piše
http://www.us.playstation.com/consol...415007657.html
pa sad samo zamislite sony koji je 10 puta jači?!?!?
GTA Liberty City Stories
Meni konzola predstavlja igru u dvoje..znači pes 6 ili tennis i udri.Za sve ostalo tu je komp.
Može li se na PS2 spojiti LCD monitor (16:10) i ako je moguće, što mi je potrebno za to?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni ps2 sluzi da igram sport na njemu i avanture(citaj akcije).
Inace najvise se igram(kada imam vremena) na PSP.Na PC jako malo.(tek pokoja strategija ali naravno FPS-ja sam ljubitelj toga zanra)
ovako,sada jedna moja misao,oni koji su u početku imali plejku i komp,pocnimo od ps1 gran (turism0 1 i 2lol lol lol) ajde mi recite sa ste mogli igrat na kompu a da ima bolju grafiku od toga?komp je poceo dominirat tek kad su izasle neke dobre 3d igre,najomiljenija igra 98' meni je bila warzone 2100 koje je izasla na plejku,pa na komp,oni koji su prvo imali plejku teze su se navikli na komp zbg tipkovnice,al ja sam komp dobio prije 1,5 god pa sam se obradovao njime,pogotovo kad sam na njemu zavrtio oblivion,al je bilo pretesko naviknut se na tipkovnicu,ili kad sam tugovao sa neam komp kad se doom 3 poceo pojavljat,tako da je mi je doom 3 bio prioritet kad sam dobio komp
tako da mi je komp trenutno favorit za igre i ostalo,al znam ponekad zavrtit
na dvojci gt4
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Zadnji uredio HSV : 22-09-2007 u 23:21
Sorry, nisam napisao gore, mislio sam spojiti na DVI ili VGA konektor. LCD nema nikakve druge konektore, to je bed inače bi bilo lako
Mislim da će tv kartica na kraju srediti stvar, a da li si možda isprobao kako se to vidi na monitoru, kakva je kvaliteta?
Tnx!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nikakva.Ja sam morao jedan dan podesavati sliku i tek sam postigao da bude preko cjelog ekrana.(ok obicni crt od 17 incha).
Nemoj to da radis nikako.Nevalja!!!
Bookmarks