Možda one slušalice koje ima volume control wheel na sebi. One obično mogu dići defaultnu razinu zvuka.
Imam nekakav MP3/4 playerčić s FM radiom. Kad ga pojačam do kraja i dalje mi je malo tiho, htio bih još glasnije. I nije do kvalitete MP3ca jer slušam radio u pravilu.
Dal' postoje neke slušalice koje mogu dodatno pojačat sound? Ili neka treća varijanta možda?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Možda one slušalice koje ima volume control wheel na sebi. One obično mogu dići defaultnu razinu zvuka.
To je činjenica ili pretpostavka?
pretpostavkaovisi im o osjetljivosti, uzmi osjetljivije slušalice , postoje pojačala
no to baš nije sretno riješenje za ovakvu situaciju
angels might have been eaten.
Velim prema vlastitom iskustvu. Imao sam slušalice koje su imale volume control na njima i dobijao sam koliko se sjećam duplo glasniji zvuk, što i nije bilo najbolje rješenje, jer kad bih slučajno okrenuo na krivu stranu, prokrvarile bi mi uši.![]()
jedan potenciometar nije razlog zašto si imao na njima glasniji zvuk![]()
Hmmm... to bi značilo da nema spasa, ili?
a da bi to znali moraš nam reći koje si slušalice koristio do sada
@frishki potenciometrom zapravo samo možeš smanjeit maksimalnu "glasnoču" slušalica
probaj 16omske sluše
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ih, ko da ja znam kakve imam. Neke loše, očito. Koje su stigle s playerom. Budem posudio danas one od iPoda shuffle, te se sjećam da su se jako dobro čule, pa ću probat...
Bookmarks