Ovaj moj mda pro ili ti htc universal ili qtek 9000 kako god.
Zbog velike full tipkovnice mislim da ga niti jedan mob ne može nadmašiti i fajrunt.
Te male nokijice i SE i ostali se mogu sakriti.
ali bitno da je ovaj thread za nabijanje postova pa eto možemo svako malo doletiti ovdje i postati neki mob kojeg smo se sjetili i navesti ga da nam je bio straaaašnooo odličan za sms. Mislim koji bedak je otvorio ovaj thread i zašto?
3310![]()
...FORCA FIUME...
meni je od svih mobova išlo najbolje sa m600i super je bio .... iako je teško uspoređivat qwerty sa običnim tastaturama ... al eto od običnih ... a nesjećam se imao sam onaj samsung sa antenicom, plavim zaslonom i pandom koja hoda ....... taj je bio dosta brz ....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
@vuki...ma ništa
nije stvar u postovima već u ovome bolesnome topicu...razumiješ?
Veli "koji je mob najbolji za pisanje sms-a"....pa jel ima boljeg od qwerty telefona? i onda se nakon toga nabije netko sa nekom nokijicom...ma dajte ne se**te.
vecina qwery su nagurane na male mobitele il cak ima i glup mehanizam s jedna tipka 2slova dijeli pa ciljem koj da pogodim..meni je bilo bolje na mda compactu, koristio i vario al mi je odbojan zbog debljine... compact je manji i olovkom pisat na ekranu je mrak.. fino imas tipkovnicu i nije problem ak ne hodas trcis il sta god, ako hodas imas phonepad, no najzanimljivije mi je olovkom pisat rjeci po ekranu kao da pises pismo, to mi je najaca fora bila i najzanimljivije na taj nacin pisat sms..makar ga rijetko pisem, i zbog tog mi fali taj uređaj.... dok s druge strane, kod normalnih mobitela 6233 ima finu mekanu tipkovnicu najacu do sad za sms, no glupo osvjetljenje traje 10sekundi ne signes ni procitat poruku i to mi se nimalo ne sviđa...
bio nekad oglas...
najbolji za sms samsung d600
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Nokia 3310 i SE k750i!
meni je se w810i odlican![]()
N7610........
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks