Zanima me što treba učiniti da zamijenim SIM karticu jer je sva već jadna, a da ne govorim kako je sva spora, to su one prve Simpa SIM kartice.
- šta ju trebam odnijeti u T-Mobile i tražiti zamjenu?
- se može kako izbjeći ono plaćanje od 50Kn?
- i ono najbitnije koliko traje ta zamjena, trenutno ili treba čekati
Zamjena ovakve kartice je besplatna, odmah dobiješ novu i meni je bila nova aktivna za cca 2 h. Samo si nemoj zaboraviti prebaciti važne stvari sa stare kartice.
Slavonac
Trebas donijet i osobnu iskaznicu i zamoli na prodajnom mjestu da ti kopiraju karticu jer ti sva prodajna mjesta to rade.
I am natural blondie, please write slower!
Ma nemam ništa na kartici. Onda odlično ako odmah zamijene karticu, idem odmah poslijepodne do T-Mobilea da mi daju novu.
da obavezno moraš imati puk1 i pin 1 orginal bez toga nema zamjene
u biti ako imaš ponesi cijeli box kutiju s svime time
★★★★★
Već sam pripremio onu karticu sa PUK-om i PIN-om. Zvao sam T-Mobile i potvrdili su mi da se one stare SIM kartice mogu besplatno promijeniti![]()
Evo kartica je zamijenjena, sada čekam da ju aktiviraju.
par puta gasi pali mob!!
★★★★★
Gasio mob već sigurno 20 puta i još ništa, a prošlo je sigurno već više od 5 sati, wtf?!?!?!
Kada sam ja zamjenjivao, a bilo je to davno zena mi je rekla da cu cekati najduze 24h. Neznam kako sada stvari stoje, nemoj se previse zamarati, budu ti ju aktivirali.
A nema mi druge nego čekati, vidjet ću kada će mi sutra proraditi...
Još uvijek ništa. Ali vidim da je ona baba iz T-Mobilea krivo upisala broj stare kartice, fali zadnja znamenka, ima li to kakve veze? Ma poluditi ću, lijepo su mi rekli da će broj biti brzo aktiviran, jer mi je potrebno zbog posla!!!
Nakon što sam nazvao službu za korisnike i prijavio problem kartica je bila aktivirana u roku od 15-ak minutaMamu im njihovu, tko zna koliko bi inače još čekao...
A zasto su meni uzeli 50kn za zamjenu kartice? Ista je ko sto je imao DR Beast...
a cuj, oderu one koje mogu, a oni koji s informiraju produ free.
A koja je razlika između stare i nove? Osim što u novu stane više poruka i brojeva u imenik.
Meni se sa starom karticom mobitel palio više od 1 minute i to me je najviše smetalo. Kapacitet mi nije bita jer ionaka ništa ne držim na SIM kartici, sve je na mobu i na HDD-u![]()
Bookmarks