Ljudi, zanima me jeli tko ju igrao i kakvi su rezultati.. Mislim dali je slicna ili je bolja od Pacific Assaulta??Reko to me zanima da znam ocu li ju skidati s neta ili ne...![]()
Ljudi, zanima me jeli tko ju igrao i kakvi su rezultati.. Mislim dali je slicna ili je bolja od Pacific Assaulta??Reko to me zanima da znam ocu li ju skidati s neta ili ne...![]()
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
nisam igrao,al u igri se spustas padobranom iza neprijateljevih fronta ili tabora
Novi Medal of Honor će izaći na zimu ove godine za PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox i Xbox 360. U novom nastavku upravljat ćemo novim likom, privateom Boyd Traversom. Medal of Honor: Airborne puno će se razlikovati od dosadašnje Medal of Honor formule - probiti svoj put kroz razne poznate bitke.
Developer obećava jak i potpun utjecaj zrakoplovstva na atmosferu. Više informacija o igri očekujemo uskoro.(gp)lol vec je izaso za skidanje na pirate bayu
![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
i ja sam to mislio skidati ali kakave su potrebne konfiguracije??
vidi
Medal of Honor: Airborne PC Minimum Requirements
Operating System: Windows XP SP2
Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+
Memory: 1GB RAM
Video Card: NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.) ATI Radeon X1300PRO
Video Card Memory: 128MB RAM
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hmm konfiguracija je sto se tice te na minimumu meni slaba za moj procosor.. Intel Pentium IV 2.4 Ghz i imam grafu Ati Radeon 9600XT 256 mB, I IMAM 1GB rama.. neznam mogu li s ovim sto pokrenuti.. odnosno ocu li moci igrat tu igru??
hoces ali na low details mada neznam kakav ce ti biti framerate.
a nitko ti nemoze reci hoces ili neces, probaj pa ces vidjet.
ja takodjer nabavljam igru.
@josip_su E pa imas istu konfu ko i ja!!
@flOorKilla Ja imam 9600 pro sa 256 mb rama a ovdje pise da ide x1300 pro.
Hoce li mi ikako raditi.Posto ipak je to oko 6 GB treba vremena da se to skine.
zašto ti nebi radilo, kad piše da je potrebna grafička 128mb, a ti imaš 256mb?
ja sam sada instalirao igru da malo igram i zaista je dosta zahtjevna; intel 2.4, nvidia 6600GT i 1gb mem i igra mi steka i na najnizim mogucim postavkama i rezoluciji.
poceo sam igrat i nakon pola sata mi je izbacilo neki error i sve boje su se poremetile.. no dobro ionako ne mislim igrat puno.
Evo ja nabavio igru i sad mi se javlja sljedeci problem,zapravo ja sam ga zobisao ali opet zanima me zašto se javlja!
dakle kad otvara autorun, komp se resetira, ne uvjek.
Ono ubacim dvd i kad otvara autorun kom se restarta.
Što ga zeza?
ako ne znate hoce li vam raditi igrica- imate onaj windows game advisor (ali mislim da nije bas potpuno tocan i nema nekih igrica), ali zato imate i ovdje- ima puno igrica i detaljnije je i tocnije
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
u zadnje vrijeme igre, sve više zahtjevaju jače pc-e....![]()
Igra na moju komp. nece.. odnosno grafa mi je nepodrzaje.. valjda ovu igru mogu igrati samo kompovi koji imaju graficke s shader 3.0... a ove stare.. mozete macku o rep.. tako je meni bar pisalo kad sam htjeo pokrenuti igru.. NAZALOST
meni na:
Gigabyte 8600 gt 256ram silent
Quad core 2.4 GHz stock clocked
2 GB OCZ Platinum RAM (800) MHz
Radi savrseno na 1024x768 sa HDR+ forced 4x AA!!!!LOOOOOOOOL!
nisam znao da moja grafa podrzava AA+HDR u isto vrijeme.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks