Skini nokia softvare updater i to je sve sto trebas....
jel taj novi firmware mogu updateat tako što na pc suiteu uđem u update phone software?
Skini nokia softvare updater i to je sve sto trebas....
tak je i meni bilo na par komada..nestane nakon par dana upotrebe moba...
imao sam mob jedno 10 tak puta,ali zab. neke stvari.. kaj nije kamera,tj. video snimanje imalo noćni način?nekako mi šumi kamera..onako se crte vide preko u uvjeti slabije osvjetljenosti,tak mi nije prije bilo..kak da soft provjerim koji je ?+koji je zadnji..hvala
+ sa kartice koja je došla sa njim,niš nemrem..kaže the disk is write protected??kaj to znači,mislio sam da se radi o onom zubcu na adapteru,ali nije to...kaj da probam?
+kaže mi -remove the write protection!!a di?ha ico?
Zadnji uredio Ico : 31-08-2007 u 17:01
Soft provjeriš ko i na svakoj nokiji...
Utipkaš *#0000#
zadnji soft za 6233 ti je 5.43 ...
Što se tiče memo kartice, ako si ju dobio sa mobom (od 128mb) pogledaj da li na kartici imaš folder Extra.
ako ga imaš, onda nemožeš karticu formatirat na mobu upravo zbog tog foldera koji je zaštoćen (pisalo se negdje na forumu o tom folderu Extra).
A ovo za kameru neznam... mislim da kad snimaš video nije bilo noćnog načina, samo za fotić...(reko bi ti dal ja imam, al mob mi na punjaču, napokon moram reć
)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imam folder extra i kaj sad s njim??5.10 soft mi je gore..dal je on kaj lošiji od ovog novog,tj. dal se isplati upgrejdati?
fala za odg..
Imam jedan problem zvučnik mi je nekako pretih soft je 5.43 a pjesme su predacivane s kompa pa je možda u tome problem jeste li imali problema s tim i znate li možda rješenje?
jel znate di ima kupit tih zvucnika za 6233...jesu to jedini il imaju vise vrsta ko npr s.e. to mi je najveca mana nokia sto nisu radili takve zvucnike, koji su jako korisni, jer jedan 6233 sa stereo 2zvucnika nije ni blizu s.e. sa obicnim mps-60 koji se nađu za 100kn... pa bi ove zvucnike koji se nadam bit dobri bilo jako korisno imat...
bio nekad oglas...
Evo jedno možda malo glupo pitanje. Jel se mogu na 6234 one glupave Vodafone ikonice promijeniti? Mijenjaju li se kad se promijeni tema?
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
ma ne moguce, evo bas isprobavam istu pjesmu na 6233 i na mps-60,6233 je bolji i glasniji od k750-ovih zvucnika naravno, al mps60 je glasniji a da ne pricam o kvaliteti, bass i to je 5puta bolji..6233 zvuci ko da nema bass, a mps60 da ima woofer 38'' kad uspoređujem,s.e. lupa a ovaj nis, nisam ukljucivao mega bass jel je prejako, oba su na govor opciji tako je najglasniji..pa stavis zvucnike na crticu manje, opet je nesto glasniji od 6233 al zvuk je dosta bolji, dublji, bass i to.... zato me izuzetno zanimaju ovi zvucnici na 6233, i kolko ce to bit glasno... i naravno i oni od s.e. skuplji moraju bit dobri, al mi glupo dat 100eura samo za zvucnik...
bio nekad oglas...
Što se tiče softa nemam blage koje su razlike, ja sam soft stavljao samo zato jer sam imao zaostale crte od izbornika prije koje su uklonjene novijom verzijom. Taj fon ne koristim toliko puno tako da baš nisam kompetentan za raspravu o detaljima tj sitnicama u softu.
EDIT: evo počeo sam ga više koristiti jer sam prodo 6288 ali i dalje nisam kompetentan jer sam fon sa verzijom 5.10 bio koristio svega 2 dana.
Zadnji uredio DJ X2 : 15-09-2007 u 14:24
Trebao sam kupit 6233 od jednog decka sa foruma ,ali mi se nije isplatilo jer sam je trebo dekodirat na vip...tako sam na kraju kupio 6234 (vodafone edition) i imam je nesto vise od dan i mogu rec da je PREDOBRA .Frend mi ima 6233 i mislio sam da je on puno ljepsi,gledao sam 6234 na kompjuteru na stranicama i bila mi je nekako ruznija .Ali ljudi moji ,odgovorno tvrdim(a sigurno i svi vi koji ste ju imali u rukama ) da je 6234 puno ljepsa od 6233..
Slazem se u potpunosti sa tobom. I ja sam prvo mislio da je ruznija, ali cijel mob je nekako elengantan, i super je sto su funkcijske odvojene od navi tipke, a i svidjaju mi se brojcane tipke, nekako imaju bas dizajn i moze se brzo pisati. I poklopac je super, od brusene plastike i ne grebe se. Jedino nisam zadovoljan prozirnim dijelom maske, tj ispred displaya. Dosta je podlozno ogrebotinama. Al ok nije problem masku nabavit. To je opcenito mana kod svih mobova.
Čudne su to stvari. I mene su prijatelji odgovarali od 6234, obavezno kupi 6233. A kad sam imao oba u ruci 6234 djeluje profinjeniji i tanji...
Bok, evo ja sam novi na forumu, zanima me sljedeće:
Jel se ikako mogu promjenit ikone foldera na memorijskoj kartici da izgledaju ljepše, kao oni koji su u memoriji mobitela, recimo, da MP3 folder ima glazbeni ključ il neš slično, folder za slike neku slikicu...
Zadnji uredio nemam_nick : 28-09-2007 u 15:45
Da, moguće je...
Samo trebaš nokia S40 theme studio 2,0* (ili noviji) i slike koje hoćeš koristiti kako ikone...
Evo postovi i kojima možeš nać linkove sa "paketima" ikona:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=436286&postcount=63
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=436471&postcount=65
a možda neđeš još koji paket u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46789
pa u nju možeš postavljati pitanja vezana za promjene ikona (ili još bolje u slijedeću temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46569 )
*Nokia S40 theme studio je program u kojem možeš sam napraviti temu, ili editirati neku već postojeću temu, tako da promjeniš ikone ili neke slike...![]()
Ico izgleda da se tamo ne mogu naći više ti programi
Sam od sebe nestao mi je email klijent?! Nisam nista mijenjao, tj teme ili slicno. Vratio sam tvornicke postavke, al koliko sam shvatio one ne mjenjaju puno toga. Ima li jos kakav reset ili moram u servis?
meni smeta ovo gasenje svjetla... svjetlo se gasi nakon 10sekundi i to je uzasno iritantno, nisam navikao na takvo sto jer koristim i s.e. i fino mi svjetlo jos minutu gori, dok tu 10sekundi ne stignem poruku duzu citat il nesto da ne stiscem stalno neki gumb da se ne ugasi....ima li kakvo rjesenje il se to moze di narihtat..... i zna li netko di se moze kupit zvucnici za 6233..bas me zanima kak se to tek cuje
bio nekad oglas...
Jel paše CA 42 kabel na 6233, dali se može slušat radio na ugrađenim spikerima, ili moraju bit ukopčane sluške, dal ima radio RDS? Dal je moguče spojit 3.5 mm sluške na mob, ili treba još neki adapter kupit ??
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Bookmarks