jap!ruzni jesu! no ocekujem uskoro jednog, pa cemo vidjet kakvi su!
Koliko se cini, oba su ista, samo sto HP iPAQ 914c ima QWERTY tipkovnicu (pljunuti HTC S620), a drugi numericku i neki touchwheel.
HP iPAQ 614c i HP iPAQ 914c (c je mozda oznaka za Kinu... ne znam)
3G & Wifi, mozda HSDPA
2.8 & 2.6" QVGA ekran
GPS
3 mpx kamera
WM6 Pro
Ocekuju se i dva non-smartphone PDA, no detalji jos nisu poznati.
Meni su osobno oba ruzna...
Zadnji uredio rospaya : 03-09-2007 u 22:40
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jap!ruzni jesu! no ocekujem uskoro jednog, pa cemo vidjet kakvi su!
meni izgleda na Photoshop...pogotovo ovaj zadnji
a koji je to fin od hp-a![]()
Jos uredaja:
iPAQ 210 - 4" VGA ekran sa 624 MHz procesorom, 2200 mah baterijom, SD i CF, 64 MB RAM, 256 MB ROM, wifi i BT
iPAQ 110 - tanak, 3.4" QVGA ekran, 624 MHz CPU, wifi, bt
iPAQ 310 - Win CE, GPS, WVGA (800 x 480) 4.3" ekran, BT.
Ovi koje sam prve postao imati ce 520 MHz procesore, HSPDA, BT, Wifi, 3 mpx kamere, AGPS, 128 RAM i 256 MB ROM.
Sve uredaje osim modela 310 koriste WM6.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
c je oznaka za kameru :-) Sumanuti Amerikanci su uvijek u strahu od curenja podataka pa neke firme ne dozvoljavaju zaposlenicima kamere na mobitelu :-)))
Nova serija trebala bi doci u HR u 10. mjesecu, prema relativno pouzdanom izvoru.
www.gadgethive.com
ooo... pa to je za pohvalu...
moram reći da mi se uređaji sviđaju, samo da cijena ne bude u nebesima kao kod htc-a
Za ono što sve ti uređaji mogu mislim da cijena nije "u nebesima".
Nije to "mobitel". Tu mu je samo nuspojava hehe
Dapače mislim da je cijena zaista pristupačna.
ovaj zadnji mi ok izgleda a i specifikacije su ok tako da kada izadje biti će ok mob
★★★★★
mislim da si me krivo razumio, znam da ima nebrojeno mnogo mogućnosit, i sam tražim model koji mi odgovara u svim segmentima a baziran je na WM platformi...
HP-ov model rw6815 ima jako dobre performanse uz relativno pristupačnu cijenu te se nadam da nadolazeći modeli budu išli njegovim koracima...
štoviše, razmišljao sam si i o tome modelu, ali mislim da bez tipkovnice ne bi mogao (ne računam virtualnu)...
Tu se potpuno slažem.
da li ima novih informacija o dotičnim uređajima, kada bi trebali doći na tržište?
Meni je tip u HP-u rekao 10. mjesec, koliko ima istine u tome, ne znam.
www.gadgethive.com
Bookmarks