Dušo draga, ako nisi primjetila u mojim ostalim postovima kada se krene drvljem i kamenjem na nekoga tko nije ni kriv ni dužan, stajem na njegovu/njenu stranu. A to što je u ovom slučaju u pitanju tetka, tak je lagano me povezati sa njim, ne? Da i u tebe netko uperi prst zato jer imaš zelen oči i madež na lijevom guzu, ne bih puno dvojio koga bih "branio".
Ne toleriram netoleranciju.
kak si pogodil za madez i oci?![]()
ma gle, da se razumijemo. nemam ja nista protiv tebe i osoba slicnim tebi. stvarno nemam. al smijesno nam je kak se muska osoba moze tak ponasat. i da, nije mi(nam) to bas najnormalnije..
i kad sam komentirala Hrvoja () ni jednom nisam ni malo povezala ga s tobom
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Citat dana. Ciklička formula, a opet prejasna![]()
Ne vidim zašto bi netko napadao ili etiketirao ljude po njihovoj naravi. Isto kao da netko kaže.. "Ona crvena Mala, fakat, stalno je u Crvenom.. Ima Crvenu torbu, Crvenu minicu.. Je***e, koji joj je????"![]()
Šalu na stranu -- ako ti već nije nitko takav ništa nažao učinio, nema razloga da budeš sociopatski nastrojen i pokažeš otvorenu netoleranciju. Mene nikad nije prala ni nacionalnost, niti vjerska pripadnost, a niti ona seksualna... Svatko bira svoj put i ako se to ne kosi sa dobrobiti drugih, čemu upirati prstom? U ovome slučaju, Hrvoje sigurno nisje sam birao što će biti; par gay ljudi s kojima sam pričao jednostavno kažu; to je ono što osjećaš i što ne možeš prikriti jer radiš protiv sebe.. Ako nekome to smeta - pa kvragu.. Kao da Smogiju, ElNinu ili na kraju krajeva meni netko kaže - "čuj, fakat nisi normalan što voliš trebe.. Moraš gledati frajere." Da, baš. Hebiga; voliš cure i to je to. Isto tako netko voli frajere -- i je*iga.
Što je sad normalno? Treba li uopće gledati nečiju opredjeljenost?
Bookmarks