Ili oglasnik ili e-bay
Možda imaš sreće, pa je nekom drugom riknulo nekaj drugo.
A sve što dobiješ preko 50€ je jackpot.
Kupio sam ovaj fotoaparat prošle godine u Americi, i to je jednostavno najbolji fotoaparat koji sam ikada imao,ali....
...prije mjesec dana se počeo ponašati jako čudno, naime radi normalno dok ne otvorim lcd ekran, a tada se "smrzne", te moram izvaditi bateriju da bi se restartao. Dao sam ga u Fototeh na popravak, ali kažu da je otišla matična ploča, da se pregrijava i tada dolazi do navedenog problema, a kako je popravak malo skuplji, mene interesira da li netko ima kakvu informaciju o otkupu "neispravnih" aparata, tj., da mi da link, ili me spoji s nekim tko bi otkupio fotoaparat.
Ne znam, uopće, može li se takav aparat prodati uopće i po kakvoj cijeni, ali svaka pomoć bi dobro došla.
Unaprijed hvala....
http://www.dpreview.com/news/0401/04...ikoncp8700.asp
http://www.makromikro.hr/Default.aspx?tabid=406
Ili oglasnik ili e-bay
Možda imaš sreće, pa je nekom drugom riknulo nekaj drugo.
A sve što dobiješ preko 50€ je jackpot.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Kada se radi o digitalnim foto aparatima, otkupi neispravnih, za dijelove ili popravak su rijetka stvar.
Naime, rijetko tko osim ovlastenih servisa, vrsi popravak digitalnih foto aparata, a ovlasteni servisi nemaju praksu otkupa neispravnih primjeraka.
Sto se procjene za prodaju tice, usudim se raci da tebi vrijedi vise takav neispravan, u odnosu na novac koji bi mogao dobiti njegovom prodajom.
I Nikon Coolpix 8700 nije SLR aparat, pa ovu temu prebacujem tamo gdje bi trebala biti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
nemoj to bacat il davat za bagatelu, šteta je. ako radi bez lcd-a koristi ga s evf-om, i probaj se raspitat negdi vani za popravak, možda je jeftinije i isplativije.
Znam da je šteta, pogotovo jer sam kupio i dodatnu bateriju, tripod, memorijske kartice. Al kad mi je u servisu rekao cijenu popravka, a toliko sam ga skoro platio.....
Memorijske kartice mogu biti iskoristene za mnoge druge modele foto aparata, a stativ za sve (ukljucujuci i digitalne video kamere).
Moj savjet je da koristis ovaj aparat dok ne skupis novaca i volje da kupis nesto novo. Nedostatak display - a je nezgodna stvar ako si naviknut na njegovo koristenje, ali sjeti se da kod filmasa, display nije egzistirao, pa se i tada uspjesno fotografiralo. EVF ce posluziti sasvim dobro.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks