hm, koristim taj servis i nemam problema sa kašnjenjem, doduše nedavno sam primjetio da za dio poruka poslanih sa tog servisa nema izvješća, ali poruka svejedno stiže.
poruke si možeš proslijediti samo ako imaš uključenu i uslugu mail2sms!
pozdrav
Zanima me jedna stvar.
naime, registrirao sam se na moj.t-mobile portal i sad imam jedna problem, tj dva.
Prvi je, kad nekome pošaljem poruku sa moj.t-mobile_a, i onda mi ta osoba odgovori na moj.t-mobile, ta poruka dođe sa zakašnjenjem od jednog dana (možda i malo više)
da li se može to srediti da stiže odma, a ne nako par dana ?
druga stvar, da li se može napraviti nekakav filter da mi te SMS poruke koje mi dođu na moj.t-mobile , dođu na mobitel?
trebalo bi napraviti nekakav filter, ali nikako ga ne mogu napraviti. pa ako bi netko znao korak po korak kako da se napravi taj filter, bilo bi dobro kad bi napisao postupak...
Hvala na odgovorima...
i isprika modu, ako mjesto ovoj temi nije ovdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hm, koristim taj servis i nemam problema sa kašnjenjem, doduše nedavno sam primjetio da za dio poruka poslanih sa tog servisa nema izvješća, ali poruka svejedno stiže.
poruke si možeš proslijediti samo ako imaš uključenu i uslugu mail2sms!
pozdrav
Kako se ta opcija ukljucuje i vrijedi li to samo za t-mobile ili i za ostale mreze?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
na simpi 20KN jednokratna aktivacija...
na nekim mrežama je ona po defaultu uključena, no to nema veze s ovom temom, riječ je sad o t-mobile-u!
Meni kasne poruke sa moj.t-mobile.hr zadnjih par dana. Kako imam proslijeđivanje prvih 160 znakova od e-mailova koje primim na gmail account, danas mi ih je 7 odjednom stiglo sa zakašnjenjem od nekoliko sati. Bit će da je ipak nešto kod njih.
kakav pak sad mail2sms !?![]()
Uključeno mi je da mi dolazi izvještaj kad mi dođe nekakav e-mail (recimo proslijeđen sa g-maila, ili nekog drugog).
ako je to to, zašto mi onda ne dođe poruka kad mi je netko posalo SMS na tu stranicu??
Da li se taj mail2sms uključuje negdje na moj.t-mobile stranici ili negdje drugdje ?
BTW: i meni kasni to izvješće sa mailovima u zadnjih par dana. i to kani koji sat...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam si napravio preusmjeravanje sa jednog mail računa na mail od moj.t-mobilea, ali čim je mail veći od 1MB pošiljaocu se javi greška da mail nije poslan, tj. da ga ja nisam primio jer je sandučić na moj.t-mobileu od 1MB. Kako mogu napraviti da dobijem samo tekst, bez attacha ili slika, tj. prvih 160 znakova, koliko i stane u SMS?
Bookmarks