Dali je ikako moguce na MSN-u napravit da moji kontakti mogu slusat muziku koju ja slusam????
Mislim dali postoji nekakav plugin???
Ni ja nisam cuo za to.. a naravno znas da mogu samo vidit onu glazbu koju ti slusas
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
nebi reka da se to uopce moze.....jedino ako zoves nekoga pa na zvucnicima pustis muziku i on je cuje na svom kompjuteru na njegovin zvucnicima (naravno moras imat mikrofon)....pa to bi onda prvo moralo ucitati pismu da bi ti je pustilo, znaci, triba postojati neki server di ces je uploadati i odakle ce je ovaj skidat sebi u temp folder da bi je moga slusati....nisan siguran u to.....
LOL kakve điđe miđe, pa jednostavno odes u Volume Control i tamo ides gore Properties i namjestis na Recording pa onda ok, i sad stavi kvacicu na wave ili na stereo mix ako to imas. I sad ti je u audio inputu svi zvukovi s kompa, pa onda lijepo nazoves frenda preko msna i pustis mjuzu i eto to je to. Ali naravno nemozes koristiti mic onda.
E vidis to bi moglo upalit
Inace takvo sto postoji na PalTalku, pustis muziku i ostali cuju sta slusas, naravno tko hoce cut i kome dopustas da cuje.
EDIT: Radi ovo....
Zadnji uredio Black_Hawk : 09-09-2007 u 21:28
LOL, pa valjda ja znam kaj pricam jer to tako koristim vec god. dana. Ako stavis mic blizu zvucnika, istina sve se cuje, ali je kvaliteta koma. Dok je putem ovog ista kvaliteta ko i na kompu + gubici kod msnovog codeca.
a da namjestis prvo da taj neko u tvom singature vidi koju muziku slusas pa ode u LimeWire upise tu pjesu i woala eto ga.A ovako se gubi kvaliteta.
Jooj a jesmo pametni svi. Ovako je lakse i 100x brze U signatureu kod frenda vidim pjesmu i posaljem mu poruku da mi posalje voice clip koji se snima 10 sec i ako mi se svida skinem, ako ne nista. Dok mi limewire nade i skine vec prode dost vremena od tih 10 sec snimanja.
a moze i preko lastfm on stavi muziku tu i zajedno slusaju.Ok ovo bas i nije msn ali ajde isto je zajedno slusanje muzike.
pa digni shoutcast server i stavi link u emesen ^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
postoji plugin za winamp, da ti onaj s druge strane vidi u tvom kontaktu šta ti slušaš, ali neki plugin da čuje......hm![]()
Bookmarks