može bit zbog puno stvari pošto imaš komfiguraciju koja nije slaba šteka ti zbog windowsa naj vjerojatnije provjeri si programe u pozadini vjerojatno ti neki ždere previše resursa
Comp:
2.40 Celeron CPU
Ati Radeon 9600 256 mb
1 GB Ram
Win XP Pro SP2(ako mislite da ce sp3 rijesiti recite ili neki custom win recite)
I meni gotovo sve igre stekaju.Npr. Ja bacim dalekooo loptu u nekoj Fifi ili Pesu i ono ide znate kao ide pa stane ide pa stane.Nije bas ide pa stane 1 sec nego malo,ali dovoljno da iznervira.Isto tako pomalo i TDU,Nba...
Sta da radim.Pls help!!!![]()
Zadnji uredio SiemensCX70 : 20-09-2007 u 23:46
može bit zbog puno stvari pošto imaš komfiguraciju koja nije slaba šteka ti zbog windowsa naj vjerojatnije provjeri si programe u pozadini vjerojatno ti neki ždere previše resursa
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...vjerojatno jer:
imaš slabiji komp
te neke bezveze Win XP (instaliraj neke normalne bez tih gluparija)
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...kažem - imaš slabiji (ili po tvom SLAB, LOŠ, SPOR) komp...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
instaliraj najnovije drivere od graficke
nekako sumnjam da mi je komp spor(mislim 1 GB rama i CPu nije los i tak).
Procesor i RAM ti nisu loši, pogotove ne za ove igre koje si nabrojao.
Stavi najnovije drajvere za grafičku, isključi brdo onih servisa kod sata u donjem desnom kutu monitora i pokreni opet. Ako ti opet šteka znači da je grafička preslaba, ipak ona ima najveći utjecaj kada je u pitanju igranje igrica..
Ili ti puno resursa nesto zdere ili sam windows.Imamo slicnu konfiguraciju i ja sam probao to popravit s alatom koji se zove TuneUp ovaj najnoviji.. i vjeruj mi tamo ima dosta opcija koji ti mogu ubrzati rad kompa.. al mos i ti.. evo jednog trika:
Na my computer iconi pritisni desnu tipku misa, pa kada se otvori novi prozor ti se prebaci na kraticu ADVANCED i tu izaberi settings pod Preformance okvirom..Kada se otvori sljedeci prozor i pod visual effects kraticom tu stavi na ADJUST FOR BEST PREFORMANCE.. i potvrdi na ok.. windows ce ti tada izgasiti gomilu effecta koje on koristi pa se tako moze ubrzat i rad racunala.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
nisi poblize opisao, naime na kakvim postavkama su ti spomenute igre?
jer, spomenute igre su dosta zahtjevne i normalna je stvar da ti 'steka' ako si namjestio na malo bolje postavke.
stavi na najmanju rezoluciju te na na low details pa probaj.
tvoj komp je za danasnje vrijeme dosta slab; imas celeron, imas ati 9600 vec stara kartica, 1gb memorije vise nije luxuz. cak bi reko i malo.
medjutim trebao bi gurati te igre bez vecih problema na najnizim postavkama koje se mogu podesiti u kako kojoj igri. ovo uzmi s rezervom jer TDU je ipak najgladnija.
uzrok 'stekanja' moze biti i kao sto su neki spomenuli, neka aplikacija u pozadini koja trosi puno resursa, moze biti i virus i spyware pa malo procisti komp..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da nije stvar u konfiguraciji,ja imam gforce 4 titanium 64 mb i pentium 4 2.4 gh i 256 ddr-a i pes mi leti bez ikakvog štekanja na high detaljima...makni ove programe kao sto su torrent i iskljuci msn i trebalo bi raditi...
ja dok sam kupil pilu isto mi se to događalo...
zaboravil sam inst direct x
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ako ti je intergrirana graficka nije ni cudo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zasto je zbrisan moj post ?
Jesu orgigi Windowsi ili oni "brzi"?
Na "brze" znaju nabacat svakakvih nepotrebnih gluposti pa nedrže dugo.
Probaj provjerit jesu smanjeni detalji sigurno i drivere od grafičke koji su stavljeni, probaj naći najnovije...
Konfiguracija je čist solidna i mora navedene igre tjerat samo tako!
kako mislis brzi win?
Mislis neke custom deicije?
I trenutno imam frishke windowse ali trebam instalirati nove drivere za graficku pa cu instalirati neku od igara.
Broba ti cu i Fifa 08 demo,pa javim.
Ali kak sam bolestna neigram igre(a frishki win nema ni drivera-samo utorrent,msn i avg anti vir).
Javim sutra a ako znate jos neki moguci problem javi te.
nepunite covjeku glavu glupostima!!!
imam p4 3,2 512ddr ati 9550 i nemam problema ni u pesu ni u fifi
1) Reinstaliraj direct x
2) Reinstaliraj drivere od graficke
3) Procisti pc s ad-awareom
4) Defragmentiraj disc
5) Ako to gore ne pomogne format c:
Bookmarks