već neko vrijeme razmišljam o kupnji nekog smartphone-a ali ne znam koji da uzmem..pa bih molio neki savjet..cijena max 2000kn..obavezno mora imati kameru 2mp+, WIFI, touchscreen i mora biti što manjih dimenzija..ako cijena prelazi 2000 nema veze, samo hoću znati koji modeli imaju sve to..ili da pričekam nešto tipa w960 ili p520..ili na kraju iphone..
i da, n80 odmah otpada, prevelika je..
hvala unaprijed..
iPhone odbaci, kao i Nokie (neznam koja ima ekran na dodir i da je mala). Pogledaj i SE P1,nesto je skuplji ili neki WM od HTC ali samo PPC. Imaju sto trazis neki i vise samo i cijena sve to prati.
Pardon koja je okvirna cijena P1i? Puno hvala
ja ga i ne bi nikad uzeo bas zato sto je prevelik,ali kome ne smeta...
a n80 nije pre velik??pa ju imaš!
★★★★★
N80 je sam debela u profilu,ali je puno manja od P990.
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
ma imao sam jedno vrijeme nokiu n71..to je doslovce cigla..sve je to ok, symbian i te gluposti ali dimenzije su katastrofa, a vjerujem da se sve njoke takve..n95 bi prošla al ne mislim dati tolko love za nju..mda vario ili qtec 9100..ako znate nekog tko prodaje neki od navedenih modela molim vas da me obavjestite..najvažnija opcija tog moba je wifi..
krompirko ima varia a dubrava s100
★★★★★
ja isto skoro uzimam smart, pa bi molio projedlog, uvijeti su da soft zbilja brzo radi, i da baterija traje dugo, znaci nikakvi falsi megapixeli i slicne ***darije me ne zanimaju, opcenito svidja mi se p990, p1 mi je preskup, pa ako nettko zna iz iskustva nek mi predlozi, u tom cjenovnom rangu koji mob mu je konkurencija, kvalitetom, brzinom softvera i najvaznije, trajanjem baterije
mislim da bi uzeo polovni
ja sam na kraju uzeo novi u700 za 2k kn i full sam zadovoljan..nije smartphone ali je super..
tebi Smart onda ocito nije ni bio potreban
pa nije mi bio tako jako potreban..a nema ljepšeg fona od u700..
ukusi se razlkuju.meni je ljepsi U 600![]()
meni je ljepsi u700!
My mind on money,
Money on my mind.
Bookmarks