to je ok cijena.jedino je problem sto VS3 nema BT,ali moze se sve IR-om slati.kamere su vrlo slicne na VS6 i na VS3(imao oba pa znam).sve ostalo je identicno.
ma i ja sam htio vs6,ali je nešto prodavač reko da više neče dobit tj.da nije siguran da ih je imo pa su prodane pa su sad naručili vs3 pa kad njih sve prodaju da možda budu stigle vs6,konkretno nije ništa pametno znal reč jedva je meni našao vs3 a tvrdio mi napočetku da još ih ima 4,mislim da i oni sami neznaju
Ne znam jel vam pomaze informacija ali ja sam svoj vs6 kupio prije par mjeseci u Immportane centru - ducan s mobovima preko puta Nike-a...
Mozda je ostao jos koji na lageru...
btw cijena je bila 1100kn za cash.
ma i mi pričamo o tome dučanu,btw zove se konikom,o njemu ja stalno pričam jer sam upravo tražio vs6 jer me je Chief_Wolfinjo zainteresiro za model pa ga odlučio kupiti jer je i bio prije par tjedana tamo i imaš pravo košto je 1100kn ali sad imaju samo vs3
Sorry nisam skuzio da je to taj ducan...
Ma nije to taj dućan... Konikom je u City Centru, a ovaj u Importanneu je Se-Mark.
ispričavam se krivo sam sam shvatio,pobrko importane i cc,rise000 ispričavam ti se osobno,vladobrad hvala na upozornju
Ma no frx... odi pogledati tamo, velim mozda se nade![]()
dali zna mozda netko gdje nabaviti display za vs6 i koliko bih to kostalo.podrucje ZG
ispricavam se vs3,(a mozda i vs6 ako pase)
jako teško češ nač da neko ima zamjenski display ili još bolje orginal (tj.obićni servisi ti ga mogu nabavit ali opet oni idu kod njih u aleu pa tamo isto nabave pa ga tebi preprodaju za velik novac),morat češ ić kupit orginal u njihov servis koji je normalno u zagrebu
http://www.panasonic.hr/service.jsp
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
ja sam jučer prošao pokraj panasonica u ilici.. uopće nemaju niti jedan
panasonic mobitel...![]()
Evo ako je netko jos uvijek zainteresiran -
VS3 imaju u ducanu u City Centru (ne znam kak se zove; u prizemlju pokraj Levisa) po cijeni od 899kn... Slobodan uredaj...
Jucer bio tamo...
bilo je i u Elektronu po 899 kn,ali jucer sam prolazio i opet nema.izgleda da jos ima svoje kupce.
ali ja bih radije vs6 zbog BT![]()
imao sam ga i problem je kod BT-a sto nakon nekih 3 min. postane nevidljiv za druge mobove i mora se ponovo ukljuciti vidljivost .
Bookmarks