ma ne pada mi na pamet...
ma mani je t-com ok...100kn sim ili tam..
nego...meni je ugovor istekao...pa bi uzeo novi,mogli li ostvariti onda ovu ponudu?+mogli li kupiti plejku2?+kad uzimam wi-fi router od njih-koja je razlika između routera sa PCMCIA karticom ili sa usb priključkom,to oboje dođe 199kn...dal je to sve kaj mi treba za wi-fi u stanu?fala svima na odg...
ma ne pada mi na pamet...
eto samo da znate uskoro se opet dižu brzine na t-comu
zato pričekajte još malo sa raskidavanjem ugovora![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
[QUOTE=nijala;653985]sumnjam, ipak je ljudima važniji flat od brzine...
Da istina,ali da ih vecina ima flat onda bi brzinu htjeli vecu,prije nego sam preso na flat sam i ja htio jeftin flat a sad bi vecu brzinu![]()
Roverclub
tko zna da li ce ista bit od dizanja brzina,pa odakle vama te informacije?nemojte opet reci znam nekog tko radi u t-comu,![]()
Roverclub
Ma lol...
Koga briga...
Ja definitivno ne produžujem ugovor, čak i da sad znam da u sljedećih 18 mjeseci neće doći niti jedan drugi
Mislim fakat. Čemu to...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Možeš već i sad imat puno veću brzinu od moje, samo po kojoj cijeni... Poznavajući t-com nema šanse da će znatno poboljšati ponudu, a ako se to i dogodi nekim čudom ne misliš valjda da će konkurencija sjedit i gledat...Ako t-com ponudi 2mbita flat za manje od 118kn režem jaja...
![]()
@ Smogovac: Da, ne (ponuda je prošla, AFAIK)...razlika između ovih WLAN paketa jest u tome što jedan ima adapter za PCcard sučelje (laptop), a drugi ima adapter za USB sučelje (komp i laptop). U svakom slučaju ti je bolja solucija USB, ali ako imaš laptop možeš si uzeti i Pici-Mici verziju jer je nešto praktičnija od sticka koji viri iz laptopa![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=19
CITIRAM: ''No, ovo je tek uvod u skoru ponudu još većih brzina“, najavio je Damir Bokšić, član uprave Optima Telekoma.''
ps: Tu mi je netko obrisao post, zašto? offtopic ili?
i dalje me zanima dal netko zna dal je plejka još u ponudi,jer piše do 30.9 da traje ponuda..mogu na neki br. tel. to provjeriti?
može se
uzel bum ga danas...
Ja bi rado da podignu brzinu uploada. Nije sve samo u skidanju, treba nekad nešto i poslati.
Važniji je flatrate od brzine![]()
Bookmarks