jel moze netko stavit i preporucit neke dobre programe , igre ....za se w950 , nasao sam vec takvu temu ali linkovi ne rade pa ak vam nebi bilo tesko![]()
http://my-symbian.com/uiq3/download/index.php
sve za uiq 2.0 3.0 i symbian
jel moze netko stavit i preporucit neke dobre programe , igre ....za se w950 , nasao sam vec takvu temu ali linkovi ne rade pa ak vam nebi bilo tesko![]()
meni je olična asphalt urban gt
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
moze link jer ovak mi se neda trazit po netu , pa ak bi tel....
hebiga sad i ja moram tražit
ali nađeš po onim forumima koje su dali
samo se regaš i upišeš u search
imaš masu igrica
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Moželi mi netko preporučiti neki office program za UIQ3 (w950)?
Išao sam na ove siteove, ali trebam ime nekog programa koji je dobar da ga skinem. Da čita PDF, word, excel...
Pitanje: zasto kad igram igru another ball ona kuglica i štanga ispod nje idu usporeno, zasto nije onako tečno? Da li je to do same igre ili?
Thnx
EDIT: da li netko mozda ima igru darts 2?![]()
Zadnji uredio wildbabe : 06-09-2007 u 17:35
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
wild i meni ista stvar al i u dsmartmovie tako jednako,ja bih zamolio full divix player i smartmovie jer moji isteknu i to mi je tak komplicirano opet trazit key i sve onak da mi netko pošalje obo je sis file i txt sa key-em bio bih zahvala,n
Još jedna stvar, instalirao sam aplikaciju swiss manager i kada uđem u system files, prikazuje mi informaciju da mi telefon ima rezu 240*320( što je točno ) ali što je najzanimljivije, veli da ima oko 16 milijuna boja....
Da li je to nekakva greška ili što...
Molio bih korisnike w950 da provjere ovaj podatak....
Evo i slike....
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
di mogu taj swiss manager nac i taj divx i te ostale programe a da radi?
Bookmarks