Razlike su očite. Sva sreća, jer prava dosta bolje izgleda. Samo ne znam kakav će taj ekran biti, mala rezolucija, a veliki ekran![]()
Evo da se javim u vezi onog starog posta. Na prvoj stranici su fotke iz photoshopa, dok nije bilo službeno objavljeno bilo je puno puno takvih fotki, sada kada imate prave fotke kad je službeno objavljeno možete usporediti i po detaljima vidjeti razlike.
Razlike su očite. Sva sreća, jer prava dosta bolje izgleda. Samo ne znam kakav će taj ekran biti, mala rezolucija, a veliki ekran![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Da, ekran su povećali na 2,8", a i dalje je QVGA. Taj ekran ne valja (IMO) ni sada kod klasične N95, o tome sam pisao.
Samo još jedan dokaz da opet namjeravaju zayebati milijune korisnika zahvaljujući imenu.
E, da, crno kućište se neće moći koristiti na starome modelu pošto N95 8GB (koji naziv, ha?) dolazi bez utora za memorijske kartice i s nešto promijenjenim dijelom gdje je leća fotoaparata.
Opet ostaju vijerni svome motu-nemogućnost ikakvog korištenja jednog dijela (ili više njih) na drugom modelu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php
evo i na gsm areni specifikacije!
Status: Avaiable.
Što, već se može kupiti?
U Mobisu!
Zanimljivo- ima MSN. Hehe, više mi ne treba kompjutor. MSN i internet su jedine stvari koje koristim na kompu![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
pa nije mi nesto :S mada ja live mesenger koristim i N91
Sto u nokiji znaju zasrat to nije za vjerovat,ekran ce bit za qrac...
mislm da se mob može jednom riječju opisati predobro!!
★★★★★
vidit cemo!
neznam jel mu 1200 mAh dovoljno!
to me brine!
My mind on money,
Money on my mind.
Naravno da neće biti dovoljno. Marketinški trik za pridobiti još par milijuna vlasnika.
Inače, da ponovim, crna boja mi djeluje savršeno, pogotovo u usporedbi s verzijama boja N95 koja se trenutno prodaje.
U Mobisu!
Jel se zna kada će izaći?![]()
moja je za jedno 2-3 godine kad ce se cijena malo ohladit.
pretpostavljam 12 ili 1. mj će izaći
★★★★★
Zadnji uredio Sniper : 03-09-2007 u 18:06
quote khmkm
vlasnici N95 imaju i vecih problema ,a ne samo nedostatak RAM-a.čitao da su ljudi imali problema na N95 zbog malo RAM-a![]()
![]()
a daj vepre...pa tu lovu mob vrijedi![]()
Mob izgleda predobro,ali ako slide mehanizam ostane isti... Ekran još nekako,ako je N70 mogao imati 176x208 i da display opet izgleda OK,nije ni ovaj QVGA loš
predobro izgleda... samo se nadam da će baterija barem izdržati 1.5 dana.
a što se tiče n95, vjerovatno će izači neka crna maska ne brinite.. ako nebu
ja napravim
Bookmarks