jedino se nasa sugava drzava nije odrekla PDV-a
Građani pomoć mogu uplatit na račun 2484008-1500154167 Raiffesen banke.
T-HT je otvorio telefonsku liniju za pomoc vatrogascima 060 9009. Pozivom doniramo 6.10 kn a T-HT se odrekao bilo kakve dobiti od poziva.
Evo, ovo je najmanje sta možemo učinit za naše vatrogasce.
Svi preminuli počivali u miru, a za ozlijeđene se možemo samo molit...![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio lujito : 04-09-2007 u 19:49
FORD FOCUS RS500
I like it!
jedino se nasa sugava drzava nije odrekla PDV-a
dobar grah daleko se čuje
Hm........da...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Sinoc bio u bircu kad su objavili broj za donaciju,a moze se zvat samo s fiksne linije,a zaboravio kad sam doso doma. Zavrtit cu par puta kad dodem s posla...
Bar nesto da ucinim... Inace sam i ja radio dvije sezone kao vatrogasac,i mozda malo vise od vas znam kako je na terenu,tako da mi je iskreno zao sto su izgubili zivote na takav nacin. Pocivali u miru Bozjem,a neka Bog njihovim obiteljima da snage za nastavak zivota,i neka spasi ostale koji se za zivot bore! Eto...![]()
pa, preminulim ljudima se nikako nemoze pomoci vise...
ajmo sad uplacivat za poginule na cestama.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pomoć obiteljima preminulih, logično
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ma meni ide na zivce to sto se o ovome vec danima pise i tuguje, a kad ih osmero pogine na cestama u jednom danu ili kad malo djete strada preko toga se predje puno brze! ko da su to nesto manje tragedije od ovog.. nisu, samo se to puno cesce dogadja pa smo navikli..
laka im zemlja
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
prežalosno je sve to skupa...prežalosno,sinoć sam gledala dnevnik....i ridala...strašno![]()
Ako sam dobro razumio to je pomoc obiteljima poginulih...pa ja bih radije pomogao ovima koji se bore za zivot da se sto brze oporave...
Ja sam razumio da je za pomoc u lijecenju.. Obiteljima nikakav novac ne moze otkupiti tugu i zalost..
Za pomoć u liječenju nema problema...ali zaista moram se složiti sa flOorKilla. Preminulima nema više pomoći. Žalosno je što ih je toliko dobrih ljudi tako jako nastradalo...ali kada se nešto dogodi da primjerice 8 nas bikera nastrada zbog nečije nepažnje ili jednostavno ybog loše sreće onda bi nas još i popljuvali...rekli da nam tako i treba...
Takvi su ljudi...blesavi.
Nema pomoći preminulima, a financije su potrebnije za liječenje ozlijeđenih...mislim stvarno, što se sve ne može uvjeriti ljude ako se dobro zamota i nabaci na telku. Nemojte biti blesavi...sjetite se samo one sve bolesne djece i slično...garant ne zovete svaki tjedan telefon da bi njima pomogli. Što se toga ne sjetite.
Naslov topica je promasen ako se ne trazi neki spiritualist.
Necu uplatiti za ovo, ak otvore racun za pomoc prezivjelima onda ok, al kak je reko killa, svaki dan 50 ljudi pogine i niko ih se ne sjeti.
Kad je bila ona zaklada za anu rukavinu pa su otvorili liniju za pomoc nije mi ni palo na pamet da zovem. Od tih 10 kn 3 idu t-scumu, 4 drzavi.
Uplatio sam netbankingom neku lovu i zaobisao oba lopova![]()
žao mi je tih ljudi...žalosno sve skupa...
Ljudi ne filozofirajte, nego ili zovite ili sutite, molin vas!
FORD FOCUS RS500
I like it!
A isto si mogo sriktat naslov jebi ga! Veliko se sranje dogodilo tim ljudima,a naslov ti je skroz u k*** pa ce prolaznici mislit da se zajebavamo... Bez uvrede...![]()
Molim moderatora da isprave naslov threada i pobrišu sav ovaj offtopic koji smo napostali ovdje.
Dečko se zeznio sa naslovom pa je dalje sve krenulo nizbrdo...
Molim vas da ako imate msn ili bilo koji program da ovo saljete dalje i naravno to ucinite...
u počast poginulim vatrogasci : Molimo vas u znak zahvalnos stavite ruzu u vaš nick Hvala..ŠALJI DaLJE
To sam ja dobio i pokusavam to rasirit
Evo citam da se i država odrekla pdv-a te da je do danas do 15h zabiljezeno cak75000 poziva. Takoder se od sada moze zvat i sa mobitela...
Nazalost, danas oko 16.30 premunuo je i 9. vatrogasac Josip Lučić... Počivao u miru...
Zadnji uredio lujito : 05-09-2007 u 22:03
FORD FOCUS RS500
I like it!
Zadnji uredio Vatrogasac : 05-09-2007 u 21:27
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ne razumijem zasto se i dalje vodi rasprava? Broj je stavljen; tko zeli donirati, neka donira i to je to. Ja sam otisao na groblje i zapalio svijecu; nekome ce obol biti bas taj poziv pa sto onda. Svaka tema mora povuci neke glupe rasprave.
ja sam zval 3 put ajde ekipo zovite
uvijek iza takvih velikih medijskih fama (ne kazem da ovo nemora bit, jer sto se mene tice, ovo je jedna VELIKA tragedija) postoji nesto sto drzava zeli zataskat, a to su neke politicke teme i pizdarije koje male ribe poput nas nesmiju i nece nikad znat...
mene to vuce na ova sranja sa sovom, sanaderom i premijerom "janeza"... IMO!!!
![]()
Bookmarks