ma nabijem ja njih.
josh 18 mj, za superpovoljnu optimu se nebi toliko vezo.
stvarno je AKCIJA
Na korisničkoj stranici user.t-com.hr potvrdite Zahtjev za zasnivanje/izmjene Vašeg pretplatničkog odnosa za MAXadsl T-Com internetsku uslugu na 18 mjeseci i osigurajte si dva obračunska razdoblja MAXadsl Flat Ratea (jedno obračunsko razdoblje traje od prvog do zadnjeg dana u mjesecu) po cijeni od 1,00 kn* (0,50 kn mjesečno, PDV uključen).
Pogodnosti iz ove ponude dostupne su svim postojećim MAXadsl korisnicima bez ugovorne obveze ili im ugovorna obveza ističe u narednih 30 dana od dana potpisivanja zahtjeva. Korisnici MAXadsl Start paketa za ostvarenje navedenih pogodnosti trebaju prijeći na jedan od viših paketa prometa iz MAXadsl ponude (5 GB ili Flat Rate).
Ponuda traje od 03.09. do 13.10.2007.
Akcija očito u svjetlu novog BB showa
ma nabijem ja njih.
josh 18 mj, za superpovoljnu optimu se nebi toliko vezo.
stvarno je AKCIJA
ljudi radje si platite mjesec dva flata tih 100kn vise nego da se obavezujete na jos 18 mjeseci!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Oce rec da ako produzimo ugovor za jos 18 miseci da dobijemo 2 miseca fleta besplatno, a onda dalje po sadasnjim cijenama??? Jesan dobro skuzia????
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ma da, pa na ovo samo padaju naivcine. Bizim od t com isti dan kad mi istece ovaj jezivi ugovor! Dolje T-com!
FORD FOCUS RS500
I like it!
na ovo padaju oni koji zele gledat BB 0-24 a onda slijedeci 16 mj ...
cek samo malo, jel ja moram i ostalih 16mjeseci imat flat ili se moga vratit na start paket?
There are no shortcuts in evolution.
mozesh se vratit na stari paket
pa ovo je odlično , šta se bunite![]()
nabijem ih na CensoreD Neka se stvarno gone
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A jest im akcija...cim istekne ugovor skidam se sa t-coma...
ja također jer je tkom za kitu
ja kolko znam moram imat tekomov internet zato jer niti jedan drugi nije u mom dometu
There are no shortcuts in evolution.
pa da, takve su akcije za one koji i tako ne mogu birati, već im je dostupan samo t-com.
ali nije ni to tako loše, tako sam ja skupila 5 mj. besplatnog flata u prošloj akciji...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
hahaha koji smjeh od ponude....t-com bye bye![]()
nema tih para da me opet zemu k sebi.... več su mi 2,3 akcije propale zbog glupog njihovog ugovora
tuzno je,smijeh od ponude a toliki ljudi budu ponovno nasjeli...
i kako onda nebi dionice t-ht-a dobro kotirale i najavljivalo se da se kupe...
strasno...
treba nam glas,kojeg ce ljudi slusat pa prekine sranja t-scuma...
da ljudi vide istinu...
ah čuj prodala vragu dušu...![]()
potpisala sam s t-com-om ugovor na 1god i dobila 2mj+potpisala s iskonom ugovor za promet i dobila 3mj. i tako, skupilo se 5 mjeseci...
meni itako nije dostupno ništa osim t-coma, a stari modem je bio na izdisaju, pa se meni isplatilo potpisati takav ugovor.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks