poslovni telefon za te novce je e60, ali nema kameru... ja predlazem n80
(naravno rabljeni mobiteli)![]()
zanima me koji mobitel do 1500kn da kupim a da ima:
- WLAN
- mogučnost inst. office suitea
- solidnu kameru
- proširivu memoriju
- symbian ili dr.
da radi se o kupnji polovnog telefona!
ako uopće postoji takav za te novce...![]()
poslovni telefon za te novce je e60, ali nema kameru... ja predlazem n80
(naravno rabljeni mobiteli)![]()
Do 1500kn, a da ispunjava sve to, bi bila Nokia N80... al ćeš ju maloo teže naći za te novce...
Ili potraži MDA VARIO, kamera je 1,3Mpx, ali ima Windows Mobile, fizički veći displey od N80...
Ako ti kamera nije potrebna, onda pogledaj E60....![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala obadvojici
evo malo sam prolistao oglasnik i da se nači n80 za tu cijenu. e60 mi se ne sviđa baš a n80 mi se čini kao dobra opcija.
kako na variu drži baterija?
ima još kavih mobitela za tu cijenu sa takvim opcijama???
mda vario ima katastrofalan ekran naspram n80 , al zato ima bolju autonomiju .... sve u svemu n80 ima sve šta si tražio + najbolji ekran .,stabilnija je od bilo kojeg WM mobitela pogonjenog do 200mHz ...... ak ti ne smeta punjenje svaki dan ( uz prčkanje , wlan , mp3 i .....) mislim da je to najbolje do 1500kn ... jednino bi ti bilo dobro da ima garanciju zbog slidea , meni se malo više rasklimao pa ga dao u mobis da ga zamjene
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Definitivno n80,jest da ces ju malo teze naci ali isplati se...
pogledaj malo na kupi prodaj , mislim da jedan prodaje crnu za 1400-1500 i to crnu
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
e super hvala svima. i meni se n80 činio kao najbolja opcija. ne bih toliko poslovni mob a opet bi da ima sve kaj sam nabrojao.
ako netko još ima neki prijedlog neka sam javi...
za sad n80!
pa i nije baš poslovni , zato i spada u N seriju ... al male su ti razlike izmedju n i e serije ... za 1500kn teško da češ neš nać bolje
malo sam se krivo izrazio, nisam mislio da je n80 poslovni mobitel nego sam htio reć da je on bolji od poslovnih tipa e60, 9500 i qutec 8310 koji imaju ovo kaj tražim.
ako se mozes pomiriti sa nekim manama koje ima N80,dobit ces stvarno ok mobitel za te novce.
Za tu lovu,N80 ili Vario.
N80 ima bolji display i manji je. Vario pak ima QWERTY i touchscreen pa... Ne znam,osobno volim touchscreenove pa bih radije Vario
N80 po meni,vario mi je prekompliciran mob!
My mind on money,
Money on my mind.
Uzmi si N80 ja sam prezadovoljan s njim možda mala zamjerka na izradu ali manje bitno. Inače ovaj za 1400 - 1500kn ti je navodno koma frend išao pogledati. Više ti se isplati dati 400 - 500kn više i imaš bombon mob.![]()
ma jasno.bolje dati 2000kn star mjesec-dva sa Mobisovom garancijom.
hm.. e65 možeš ga nač u dučanu ˝bobo˝ za 1600kn....
sad me zanima još jedna stvar. n80 je super mobitel zate novce ali za 1500kn neću dobiti n80 u neznam kakvom stanju i nebu imao kartico od najmanje 512mb. sad me zanima dali se može nabaviti vario ili e65 za 1500 sa karticom od najmanje 512 u dobrom stanju jer mi dosta znači stanje mobitela. nevolim kada mi mob izgleda kao da ga je šleper pregazio.
P.S. hvala svima na preporukama.
vario češ nać al i njemu cijene osciliraju od 1200-2000kn zavisi u kakvom stanju a i kakve si sreće pa naletiš .... što se tiće e65 , to malo teže jer je noviji model
sad još da prodam mob i onda tražim neki vario. htio tako neki "čudan" mobitel. hvala ekipa![]()
Evo da ner otvaram novi topic i meni bi trebala mala pomoć
dakle, isto kupujem mob do max 1500 kn
nek ima 2mpx, velik i dobar ekran, multimedijalna sranja i sl stvari, znači ne neki ultrafensi i high tech...... nego jednostavno što bolji mob za tu cijenu, bilo kakve preporuke...
evo naša sam Nokiu 6300 u oglasniku za 1400....... pa šta mislite o njoj za početak?
E,kad nećeš "haj-teh" i "ultrafensi",onda K800. Teško da ima bolji dummy za tu lovu
Bookmarks