Akcija !!!
ACER notebook Aspire 7520
Mobile AMD Turion™ 64 TL-56 2x 1.8GHz
17" TFT WXGA 1280x800 Acer CrystalBrite, 160GB HDD, 2GB DDRII, DVD±RW DL, ATI nVidia Geforce 7000M GS 128MB, integrirana zvučna kartica, 56k V90 fax/modem, Fast Ethernet, Wi-Fi, 3 x USB 2.0, 5-in-1 card reader, Camera 0.3Mp
Microsoft® Windows® Vista™ Home Basic
Cijena: 6799 KN
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
prvo, osobno nisam pobornik ACER-a, nikako mi se ne sviđaju njihovi prijenosnici, griju se dosta, bučni su, kučište se izrađuje od lošijih materijala za razliku od recimo IBM-a koji ima skoro pa savršenu izradu istog.
17" ekran - koliok ti je to ustvari potrebno? ako nisi neki programer kojemu je primarno da ima masu pootvaranih prozora, ili grafički dizajner - mislim da će ti u tom slučaju ta dijagonala samo biti problem - zbog težine laptopa - laptop teži skoro 4 kg, a baterija svejedno traje oko 2 sata. ubitačno.
što se tiče hw-a, Intelovi procesori su bolji od AMD-ovih, i to ne malo. realno gledajući je tako, iako sam i sam pobornik AMD-a, ali samo u stolnim računalima. u prijenosnicima, AMD je u usporedbi sa Intelom još uvijek po performansama iza Intela.
jedino što u ovom laptopu vidim pozitivno je DDR2 memorija od 2 GB (iako i ona danas nije skupa za ugradit dodatno u neke prijenosnike koji imaju 1 GB).
znači po meni, Intel - ATI - 15.4" - 2 GB DDR2, a što se tiće proizvođaća, HP, IBM ili Toshiba.
a je dobar asus? http://www.svijet-medija.hr/Article....=14816&sid=154
Evo što bih ja izabrao u tom cijenovnom rangu.
HP 6710b
ili
IBM Thinkpad R60
Za HP-ove uvijek thumbs up
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
17 inčni ekran potreban mi je jer mi se jednostavno neda raditi na 15 ...
a sto se tice tezine ima 3 kg a ne 4...
znaci vase je misljenje da to nije bas najbolji izbor... u stolnom računalu imam amd athlon i kompjuter radi savrseno...
ova tema može biti![]()
Zadnji uredio McLaren : 08-09-2007 u 10:33
Bookmarks