Odaberi customize file system, zatim se vrati na prvi tab (Settings) i označi BreakXS. Nakon toga se vrati na drugi tab i odaberi custpack koji ti odgovara ili ubaci svoj.
Ne znam kako ubaciti taj costum pomoči XS-a
Skinuo sam fileove s posta 85
Dok označim custumise file system ne ponudi mi opciju izbora
U čemu griješim
Zadnji uredio debeliz : 02-09-2007 u 17:10
Odaberi customize file system, zatim se vrati na prvi tab (Settings) i označi BreakXS. Nakon toga se vrati na drugi tab i odaberi custpack koji ti odgovara ili ubaci svoj.
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
Zadnji uredio ravilov : 02-09-2007 u 23:03
kako nebi moglo... sad je i izaslo i za cid 51 i za cid52 sad to svi rade ko ludi ( of kors oni koji znaju )
![]()
For the hoven lands...
moze, i imam problem, flasho sam k800 cid52 rijc002 sa generic r1kg002 softom (main i fs) i sve radi samo mi kada otvorim poklopac kamere i ocu slikat pise: "Another application is running. Close it and then start the camera" i ne prepoznaje mi memorijsku, pretpostavljam da je to zato sto sam stavio bas r1kg002, a ne r1jc002, ali to sam htio jer sa r1kg-om dobijem opciju da u dopustenjima za programe i igre mogu odabrat da me nikad ne pita dopustenje za citanje i pisanje podataka (sto je jako korisno kod moby explorera), jel postoji jos koji nacin da dobijem tu opciju, za k750-w800 ima patch, a za k800 ima ono eq halmer (ali mi je to kompliciranije), i sta mi treba za hrvatski jezik na mobu (jel samo ubacim custom i to je to?)
EDIT:
koji god main i fs stavim sad mi vise ne radi kamera i ne cita memorijsku, kako da to popravim
Zadnji uredio georgy : 02-09-2007 u 21:40
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i flash driveri za k800 i xs++, skines sve to, instaliras drivere, upalis xs++, izvadis sim i memorijsku, connect, kvacice na "flash main firmware" i "flash file system", odaberes ta dva filea koja si skino, i flash, dok to zavrsi, connect, kvacica na "customize file system", settings, odaberes "break xs", vratis se na "flash", odaberes k800 i europe, stisnes flash, cekas da zavrsi i to je to
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To imam, tako sam i ostao bez hr-a
Samo nemam fileove!
Zadnji uredio ravilov : 02-09-2007 u 22:59
dao sam ti link kako da to napraviš s setoolomlite u 20 minuta jednim udarcem
nabavi MAIN,FS i custom(od njega napravi zip file)
instaliraj driver koji je u setool-u
otvori setoollite izaberi mob i klikni add
dodaj prvo MAIN
opet add i dodaj FS
sad klikni na MISC files i tu stavi custom(tpa.zip)
sad klikni FLASH
drži "C" na mobu,kabel u mob,pusti "C"
setoololite očita mob
izvadiš kabel/bateriju
vrati bateriju,drži "C" na mobu,kabel u mob,pusti "C"
nek setoollite napravi svoje
gotovo
![]()
Mi6 Black
georgy1, sta si ti radio??
Ja imam R1KG001 i on nema tu opciju, ja sam dobio tu opciju ubacivanjem EQHalmera![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
stavio sam r1kg001 softwer, zato sto sam vidio kod frenda da ima tu opciju, a ima r1kg001,i stavio sam ali mi nije radila kamera (jos uvijek ne radi), kada otvorim poklopac kamere i ocu slikat pise: "Another application is running. Close it and then start the camera", a karticu mi sad prepoznaje, ne radi mi kamera s nitijednim softom, stavljo sam ih par, cak i k810, ali nece- uvijek pise to za kameru, kako da to popravim?![]()
Pa ne znam sta si uradio... Ja sam menjao mnogo sw, w850i, w880i, k810i, sad sam na k810i i sve radi.Nesto si zeznuo, meni se to sa kamerom i memorijskom dogadjalo sa W850i sw...
Cudo ja tu opciju nisam imao![]()
Ali evo sad sam pogledao na k810i sw i ima te opcije![]()
Molim ljude dobre volje koji imaju accaunt na topsony-u, da skinu
FS i custum za K800i, jer ga ja ne mogu naći![]()
![]()
Custum pack ti neće pomoći, mora ti FS odgovarati s custum pack-om.
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.html
http://www.4shared.com/file/23658232..._WI_RED52.html
K800_R1KG001_FS_S_E_EUROPE_RED52
http://www.4shared.com/file/23658396...OPE_RED52.html
Zahvaljujem madnes99, te MASVI na uputama.
Custumpack
http://www.4shared.com/file/23658397..._E_EUROPE.html
Zadnji uredio debeliz : 06-09-2007 u 09:13
da li mi se isplati flashat k800 sa k810 softom, da bi dobio photo fix, a lose je neko reko da je svjetlina ekrana losija, mislim da je milanche to rekao, samo nisam siguran da je to kod k810 softa
Ja sam flashao K800 sa MAIN od K810, i jedino sto sam zasad primjetio je da u kamera modu zadnji red tipki (*-0-#) nije osvijetljen. To i naravno Photo fix. TrackID se nisam ni sjetio isprobat.
Sa displayem nema nikakvih problema, normalno je osvijetljen.
Ne znam da li se isplati, ja sam to uradio cisto da probam, ali potpuno je isti kao na k800i samo sto imam TrackID.Photofix funkcija i nije nesto "extra"...
Dalje gornji deo tastature, gde se nalazi dzojstik nije osvetljen, ali to se resava ubacivanjem lightefects iz k800i
Ekran je odlican, nema razlike( taj problem sa osvetljenjem displaya je kod w850i softvera)
TrackID je veoma korisna aplikacija, odlicno radi sa stranim pesmama, dok za domace nista ne pronadje... Ja imam k810i sw R!KG001 kao sto sam imao na k800i, i stvarno ne vidim nikakvu razliku, osim eto sto svi modovani meniji su za k800/k790 i oni na k810 ne radepotreban je znaci poseban menu.ml za k810.
?!? Meni je taj dio normalno osvijetljen...
Jesi stavio cijeli soft ili samo MAIN? Ja sam samo MAIN. Mozda je do toga?
E da, i ja sam stavio R6BC002 MAIN.
Hm, pod "modovani meniji" mislis na custom ikonice?
Ja sam stavio neke radjene za K800 i radi mi najnormalnije.![]()
Ceo softveri FS i MAIN...
Da mislim na ikoniceubacio sam ikonice koje sam koristio na k800i, i menu.ml koji je dosao sa tim ikonicama i nije htelo...
Bookmarks