@Danyx-najbolje je mob poslati u Mobis. Oni znaju što napraviti.
Dosta sam puta pomislio-ma yebeš jamstvo, mogu mob uvijek otfurati kod lokalnog servisera, ali onda se sjetih - što ako ode mikrofon, zvučnik, nešto na kameri... To se može samo u servisu ukloniti sa stopostotnom sigurnošću.
Da, slažem se za ovo da je N95 daleko od savršenog mobitela. Prijašnjih postova su neki znali napisati-lako je vama što je nemate pa pljujete po njoj. Evo, sad je imam pa mogu pljuvati "s pokrićem".
Jedino što me je stvarno fasciniralo jest taj 3D zvuk koji je do sada nenadmašiv. Doslovno kada gledam neki filmić na N95 imam onaj osjećaj kao u kinu, kad osjećate npr. da pucanj u nekoj sceni dolazi s desne strane kina. Na zvuk jednostavno nemam prigovora. U equaliseru sam sve stavio na max i ne osjećam distorziju zvuka koja je recimo kod E70 bila posve uobičajena.
Ali sve su to minijaturne satisfakcije. Mob u globalu nije vrijedan tih novaca niti je napravljen kako treba (prvenstveno slide-koji to u stvari nije).

Odgovori uz citat
).

gubis jamstvo ako sam mijenjas masku!
prestrasno!
, eo ja sam na svojoj izbrisao onaj odvratan vodafone logo (jest da mi je ostala jako sita ogrebotinica, al je mob puuuno ljepsi)

Bookmarks