Evo i nekakva slika tog moba pošto na onoj stranici nema slike.
Mob ne izgleda loše.
novi mob iz P serie!
These are leaked pictures of the new Sony Ericsson P3i smartphone. There's no details yet, other than the new P3i will be the big brother of the P1i that's just been released, and will feature a touchscreen. You can also bet it'll have Wi-Fi, 3G, possibly HSDPA, and should have a 3 megapixel camera.
You can also see that the P3i comes with the same dual-key rocking keyboard design as the P1i, which is a design I'm still not convinced about.
That said, the P3i does look stunning, and as it looks set to be Sony Ericsson's new flagship smartphone, it should come fully tricked out with a whole host of features. Don't expect it anytime soon, though, as the company has only just released the P1i, and so they'll be focusing on that for a while.
★★★★★
Evo i nekakva slika tog moba pošto na onoj stranici nema slike.
Mob ne izgleda loše.
@pbreaker na ovoj s koje si skunuo tekst.
pa to je ta fotka s te stranice s koje sam skinuo tekst(mislim ova moja u mom prvom postu!)
★★★★★
meni se ne svida izgled mu je prejednostavan!
My mind on money,
Money on my mind.
Evo link o mobu
★★★★★
malo mu je tipkovnica prekričava.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
na ovom crnom je ok ali na ovom di su tipke ljubiaste je kričavo i nije SE stil po mome to
★★★★★
Apsolutno sve slike su photoshop. Slike pravog p3 ćemo vidjet u najboljem slučaju tek za 2 mjeseca
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
nije ni P1 došo kod nas,a vi bi već P3![]()
![]()
![]()
i bez brige,ajmo malo vjere,SE zna što radi...
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
a na ovom rozom meni izgleda nekak drugačiji položaj tipkki nego na gornjoj slici
baš sam malo googlao inašao još 3 vrste fotki od p3i
![]()
★★★★★
to je definitivno
koliko se prića
Between the giant touchscreen display and the beautiful slide-out keyboard, the oft-rumored Sony Ericsson P3i smartphone is quite the looker. Of course, the renderings which you see to the right aren't actual photographs of an actual cell phone, so it's hard to say whether this is a concept that is currently floating around the offices of SE or if it is simply a very mean PhotoShop trick played on the mobile phone-loving community.
You'll notice that in its closed position, there are absolutely no physical buttons shown on the face of the Sony Ericsson P3i. There's not even standard keys for answering a call and hanging up. You'll also notice that its raw appearance immediately brings the iPhone and the LG Prada phone to mind. Where it wins, however, is with the SureType-style keyboard that slides out the bottom. I would have preferred QWERTY out the side, but then Sony Ericsson would be called out for copping HTC's style.
★★★★★
Mob mi nije nimalo lijep i cini mi se preglomazan, a i sta ce mi tolki ekran...
da je pravi vjerojatno bi i vani imo neke tipke a ne samo kad se otklopi... iako mi se svida ovako veliki ekran mislim da to nece nikad vidjeti svjetlo dana jer prije bi bio tač skrin nego ta tipkovnica ....
----------Sony Ericsson----------
sve photoshop najavili su i slike k890 pa se vidi da su photoshop iako su dobro sređene da izgleda kao da su sliknane iz ruke,a nisu...i kj nije ovo moglo ić pod glasine...-.-
đizs po cijelom netu samo su takve slike pa.....
kako su nagađanja bila N95 ME pa onda tak i za ovo
★★★★★
Po cijelom se netu non stop nešto govori i nagađa i svako toliko neki "umjetnik" izbacuje svoje viđenje moguećg uređaja ili pak čisto da zajebava ljude i navodi ih da pomisle da će upravo taj mobitel tako izgledati. U većini slučajeva, tako i bude. Ne znam što vas toliko veseli vidjeti nekakve ovlaš "spy" fotke nekog uređaja koji treba tek izaći. Kad bude službeno, znat ćemo svi i nećemo trebati nagađati.
Čist photoshop sta ste se vi tolko napalili oko p3![]()
Jedva da je P1 izašao, a neki se već kure na modele koji su možda još na papiru. Ionako ih većina na kraju krajeva ni u ruke ne primi, a kamoli kupi.![]()
cisto sranje. i da je to stvarno p3,ne svidja mi se.
ta opsjednutost iPhoneom je vec dosadna.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks