Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Garancija bicikla

Ovako... Kupio sam u Extreme-u Author Stratos i bicikl je odlican... Ali...

Dok sam ga vozio, brzine nisu bile bas previse dobro podesene i cijelo vrijeme je preskakao lanac u nekim brzinama... Jedino je u 2x8 bilo super, pa sam u toj brzini uvijek i vozio... Htio sam prijeci bar 200km, pa ga onda odnijeti da ga normalno servisiraju da ne bi bilo da ga odvezem odmah nakon prve voznje i onda skontam poslije da opet nesto nije dobro... Lanac je najvise preskakao u 2x5 i u 3x5...

Jucer sam isao navecer poslije kise (al uhvatila me je malo i dok sam vozio) malo voziti zato sto nisam mogao vise izdrzati u kuci i dogodilio se sljedece... UBIO SAM SE S BICIKLA KO MALO SVINJCE... naravno zbog toga sto mi je pri brzini preko 40km/h preskocio lanac... Sreca imam samo par ogrebotina na rebrima, vjerojatno od neke grane ili tako cega (jer sam odletio s ceste u kanal gdje je bilo svacega) i malo mi je koljeno poremeceno, nesto steka, al nista posebno, ziv sam...

Samo sto bicikl nije najbolje prosao............ Oba dva kotaca mu sad idu u osmicu, lanac preskace jos vise i tako...

Bike sam kupio nedavno (cca 2tjedna, mozda 3, ali ga nisam imao ni priliku pravo provozati jer cijelo vrijeme pravim neki seminar i tako... prosao sam s njim oko 150km, a najduze sto sam isao je bilo 40km sto nije bas nesto puno)...

Pa me zanima... Jel meni vrijedi garancija, jel se mogu ja otici zaliti na to sve... Naravno, ja zelim SAMO da mi poprave bicikl, nista drugo... Zelim da felge budu apsolutno izravnate i da brzine budu podesene i jos nesto ako je otislo, nisam bas predobro vidio... jutro je, a nisam bas mogao ni spavati previse, ubedirao sam se zbog bicikla, zato sto sam stvarno poprilicno stedio za njega i tako...

Ajd ak netko ima takvih iskustava, nek se javi, nek prokomentira i tako sta....
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Samsung E250 ,BQ Sie. c81
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A to ti se isto i meni dešavalo na mojoj Nakamuri.Frendovi su mi rekli da je možda lanac predugačak(kaj ja znam),al sam uspio to srediti.Sad se ne sječam točno kako,al zadnja mašinica ima onaj bužir(kabel,žica,kako god),koja ide u nju i to sam malo zategnul i od onda mi sve šljaka ok.Može se i ručno nategnuti.
    tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma skontao bi ja to napraviti, samo ne zelim nista dirati jer mi onda ode garancija (bar sam tako skontao kad mi je lik koji radi tamo pricao)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma od kud budu oni znali dal si ju malo zategnul,nema šanse.Dolje kod male mašinice imaš taj bužir,malo ručno nategneš i to je to!A ako ti opet nebude šljakalo kako treba,odi na servis.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sad definitivno mora na servis ... Samo me zanima hoce li mi priznati to sve pod garancijom ili cu morati platiti za servis???

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao _Maniac_ Pregledaj post
    A sad definitivno mora na servis ... Samo me zanima hoce li mi priznati to sve pod garancijom ili cu morati platiti za servis???
    Pa ja mislim da bi ti to trebali priznati!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A i ja se nadam... Mislim, stvarno... nisam se ubio na bicklu ima pun klinac, a evo jucer sam sve to nadoknadio... razletio sam se po mokroj cesti i kanalu onak strava... Tek sad pocinjem osjecati gdje sam se sve udario...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A i ja se nadam... Mislim, stvarno... nisam se ubio na bicklu ima pun klinac, a evo jucer sam sve to nadoknadio... razletio sam se po mokroj cesti i kanalu onak strava... Tek sad pocinjem osjecati gdje sam se sve udario...
    A to ti je tak kada kupiš novi bicikel.Tak je moj frend kupil isto novi i prvi dan se odmah razletio ko p...a.(kako kažu vatrogasci u jednoj pjesmi:˝poput tijesta spojila se sa asfaltom,a ja tugujem za jedinim mojim vozilom˝) .Evo da pokucam u drvo,ja još nisam se niti jedamput razletil,al bilo je grdih situacija,pogotovo na sljemenu kada sam išao 80km/h.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A odvest cu ga sad za koji sat u extreme, pa cemo viditi... ja se nadam da ce priznati... stvarno nije bila moja krivica... jednostavno je preskocio lanac i proklizala mi noga s pedale i ja se rasuo po cesti i kanalu....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    S8300,N81 8GB & E66,Visor
    Operater
    T-mobile & Tele 2
    Bodovi
    12.915
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.915, Nivo: 27
    Bodovi: 12.915, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma priznat ce ti,nisu to dubrad kao u rog-jomi!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A neznam... prije su u Rog-Jomi radili jaaako pokvareni ljudi, al evo sad sam primjetio, bar u Osijeku, da su dosli neki mladji, normalni ljudi, a ne oni ogorceni koje nesmijes nista ni pitati...

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Note 2
    Operater
    '91
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesko da ce ti itko priznati garanciju nakon pada... Tj, na te dijelove koji nsu ti spigani od pada... Sto se masinice tice, to i da te naplate, nebude kostalo nist puno, jer se to radi po sabloni, i ne traje nis jako dugo...
    Al opet, zakaj neko to nije postelao odma kak spada...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kao prvo reci ce ti isto sto cu ti ja sada reci:

Ne znaš vozit bicikl... i trebao si odma ići na 0-ti servis da ti poštemaju brzine...

općenito kad ti je lanac na prednjim šajbama na 1 ( najmanjoj ) onda ti lanac mora biti na najvećoj ( 1) , 2 i 3 na stražnjoj šajbi...

kad ti je lanac na 2 na prednjoj, nazad mora biti na 4 5 6

te kad ti je lanac na 3 na prednjoj, nazad moze biti 7 8 9
    To je prvo pravilo....
    kad naštimavaš lanac imaš na stražnjem mjenjaču 2 šarafa... oni su graničnici da ne skoči sa 1 i sa zadnje... isto tako tamo gdje ide sajla imaš potenciometar i njega zatežeš ili otpuštaš, ovisno prema kojoj brzini ti lanac pada ( dal pada u višu ili u nižu )

Garancija na dijelove ti je 1 ili 2 godine kod Gebe... a na ramu doživotna...
    Jedino ako je on dobro raspoložen, dobit ćeš zamjenu, ili uz male troškove će ti izravnat točak... samo odma da ti kažem...točak se može izravnat ako ide max 1cm ljevo desno kad ga zavrtiš, sve ostalo nema smisla izravnavati...
    felga bez žbica je od 80 do 150 kuna za bicikle oko 3000 kuna kad su kupljeni...

neces mu morat platiti nista za ruke, samo kaži da želiš iskoristit jedan besplatni servis koji dobijaš kupnjom bikea kod njih...

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko Pregledaj post
    Evo kao prvo reci ce ti isto sto cu ti ja sada reci:

Ne znaš vozit bicikl... i trebao si odma ići na 0-ti servis da ti poštemaju brzine...
    Bicikl cim je kupljen je imao 0-ti servis... A o tome dal ja znam voziti ili ne bi se dalo raspravljati, al dobro... Ak ti kazes da neznam, onda neznam ... Bitno je da si ti u zadnje vrijeme nesto strasno pametan... Ajmo sve komentirati s visoka... Jesi ti nesto bolji od obicnih ljudi, pa si to dopustas ili????

općenito kad ti je lanac na prednjim šajbama na 1 ( najmanjoj ) onda ti lanac mora biti na najvećoj ( 1) , 2 i 3 na stražnjoj šajbi...

kad ti je lanac na 2 na prednjoj, nazad mora biti na 4 5 6

te kad ti je lanac na 3 na prednjoj, nazad moze biti 7 8 9
    To je prvo pravilo....
    kad naštimavaš lanac imaš na stražnjem mjenjaču 2 šarafa... oni su graničnici da ne skoči sa 1 i sa zadnje... isto tako tamo gdje ide sajla imaš potenciometar i njega zatežeš ili otpuštaš, ovisno prema kojoj brzini ti lanac pada ( dal pada u višu ili u nižu )
    Sve ja to kontam, ali meni je lijepo receno da ne diram nista, da je sve podeseno i da ako bilo sta budem trebao zategnuti, da odem kod njih...

A razlog zasto nisam otisao odmah sam napisao vec gore... Zato sto sam htio proci bar 200km da vidim sta sve treba napraviti, da ne bude da odnesem jedan dan za to, pa opet da trebam za tjedan dana za nesto drugo...

E da... po tom tvom 123 456 789... ja bi trebao imati 27 brzina Skoro, imam 24... Znam kako treba biti lanac, na kojoj brzini, ali na 2x8 je jedino bilo stabilno i ta mi je brzina odgovarala i za voznju po gradu i za onak ponekad se zaletiti...

Garancija na dijelove ti je 1 ili 2 godine kod Gebe... a na ramu doživotna...
    Jedino ako je on dobro raspoložen, dobit ćeš zamjenu, ili uz male troškove će ti izravnat točak... samo odma da ti kažem...točak se može izravnat ako ide max 1cm ljevo desno kad ga zavrtiš, sve ostalo nema smisla izravnavati...
    felga bez žbica je od 80 do 150 kuna za bicikle oko 3000 kuna kad su kupljeni...

neces mu morat platiti nista za ruke, samo kaži da želiš iskoristit jedan besplatni servis koji dobijaš kupnjom bikea kod njih...
    E hvala na ovoj informaciji, to je ono sto sam pitao i bilo bi dovoljno samo da si to napisao...

Felga je iskrivljena oko 1cm, vjerojatno i manje... Cijene recimo da znam jer sam popravljao hrpu bicikala, tako da to nije problem...
    Zadnji uredio _Maniac_ : 31-08-2007 u 10:54

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako... Kupio sam u Extreme-u Author Stratos i bicikl je odlican... Ali...

Dok sam ga vozio, brzine nisu bile bas previse dobro podesene i cijelo vrijeme je preskakao lanac u nekim brzinama... Jedino je u 2x8 bilo super, pa sam u toj brzini uvijek i vozio... Htio sam prijeci bar 200km, pa ga onda odnijeti da ga normalno servisiraju da ne bi bilo da ga odvezem odmah nakon prve voznje i onda skontam poslije da opet nesto nije dobro... Lanac je najvise preskakao u 2x5 i u 3x5...

Jucer sam isao navecer poslije kise (al uhvatila me je malo i dok sam vozio) malo voziti zato sto nisam mogao vise izdrzati u kuci i dogodilio se sljedece... UBIO SAM SE S BICIKLA KO MALO SVINJCE... naravno zbog toga sto mi je pri brzini preko 40km/h preskocio lanac... Sreca imam samo par ogrebotina na rebrima, vjerojatno od neke grane ili tako cega (jer sam odletio s ceste u kanal gdje je bilo svacega) i malo mi je koljeno poremeceno, nesto steka, al nista posebno, ziv sam...

Samo sto bicikl nije najbolje prosao............ Oba dva kotaca mu sad idu u osmicu, lanac preskace jos vise i tako...

Bike sam kupio nedavno (cca 2tjedna, mozda 3, ali ga nisam imao ni priliku pravo provozati jer cijelo vrijeme pravim neki seminar i tako... prosao sam s njim oko 150km, a najduze sto sam isao je bilo 40km sto nije bas nesto puno)...

Pa me zanima... Jel meni vrijedi garancija, jel se mogu ja otici zaliti na to sve... Naravno, ja zelim SAMO da mi poprave bicikl, nista drugo... Zelim da felge budu apsolutno izravnate i da brzine budu podesene i jos nesto ako je otislo, nisam bas predobro vidio... jutro je, a nisam bas mogao ni spavati previse, ubedirao sam se zbog bicikla, zato sto sam stvarno poprilicno stedio za njega i tako...

Ajd ak netko ima takvih iskustava, nek se javi, nek prokomentira i tako sta....
    ma trebaju ti dat novi bic covjece! ja sam kupio u rog jomi treka,bic super,nikad problema,rekli su mi da trebam doc nakon tj dana da vide dal je sve ok,al nisam bil,sad nedavno mi garancija istekla al sve je ok,i decki su super bili,mlada ekipa.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sam i rekao... U rog-jomi su prije radili neki onak ogorceni koje si se bojao upitati bilo sta, ali sad stvarno rade normalni i ispravni ljudi... E sad za extreme neznam kakvi su ti sto rade...

Al neznam... Ispada kao da sam ja pokvario bic, al stvarno nisam... jednostavno mi je preskocio lanac pri vecoj brzini i zbog tog sam se razbio... Recimo da sam imao srece da se to nije dogodilo na nekoj prometnijoj cesti... Jer bi onda bilo

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    5.956
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.956, Nivo: 18
    Bodovi: 5.956, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam istu uzeo novi Gary Fischer i nakon 4 dana (80 km) sam ga odvezao na 1 servis da čovjek poštela mjenjače, izbalansira kotače i sve što treba... Nulti servis je bio napravljen čim je bajk kupljen... Čovjek mi čak to nije uračunao kao servis nego je rekao da je super što sam došao tako rano jer da je kotač mogao otić potpuno u osmicu...
    Po meni, nije neki problem nakon 100 km ići ponovno na servis da ti sve naštelaju(to je ipak mehanika, treba vremena da se razradi) nego ovako razbit sebe i bajk...
    A što se tiče popravka... Vjerojatno ti neće uzet niš....

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bicikl cim je kupljen je imao 0-ti servis... A o tome dal ja znam voziti ili ne bi se dalo raspravljati, al dobro... Ak ti kazes da neznam, onda neznam ... Bitno je da si ti u zadnje vrijeme nesto strasno pametan... Ajmo sve komentirati s visoka... Jesi ti nesto bolji od obicnih ljudi, pa si to dopustas ili????
    Krompirko je dobro napisao, ali i ja dosta puta primjetim da zna pričati s visoka. Bez brige, nije samo prema tebi takav, valjda tako čovjek reagira. Al što je je, čovjek zna pomoći, kati konstruktivan i temeljit savjet i tu ga poštujem. Nemoj ga na osnovu toga kako ti se obratio lošije gledati

Drugo, brzine ti očito nisu bile dobro podešene. Ako odneseš u servis, to će ti napraviti za max. 3-4 min. Meni je bio mali problem podesiti prednji mjenjač, ali zadnji nebi smio biti nikakav problem. Ukratko imaš ovdje napisano sve što o tome trebaš znati:
    http://cpp.haerbe.net/tekstovi/mjenjaci.htm
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je... krumpirko da pokoji dobar savjet ili tako sta, ali ponasanje mu je koma... Sta bi se sad svi kad on kaze neku pametnu (sto nije bas toliko cesto, al dobro ) trebali klanjati i govoriti "Krumpirko nas najbolji... krumpirko nas najpametniji..." Ma ajde teraj to... Ja ljude cijenim po ponasanju, a ne po tome koliko znaju...

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali on je iso na sud jer mu je netko provalio u MSN.
    zamisli da tom liku drpis mobitel dok ne gleda i ides mu poruke citat
    valjda bi antiterorističku zvao
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gaginjo Pregledaj post
    A to ti se isto i meni dešavalo na mojoj Nakamuri.Frendovi su mi rekli da je možda lanac predugačak(kaj ja znam),al sam uspio to srediti.Sad se ne sječam točno kako,al zadnja mašinica ima onaj bužir(kabel,žica,kako god),koja ide u nju i to sam malo zategnul i od onda mi sve šljaka ok.Može se i ručno nategnuti.
    frendovi su djelomicno u pravu ... bicikl ima 27 brzina jel da ?

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    ali on je iso na sud jer mu je netko provalio u MSN.
    zamisli da tom liku drpis mobitel dok ne gleda i ides mu poruke citat
    valjda bi antiterorističku zvao
    Svaka cast... Ja vec zaboravio da je to on bio... Onda mi nije ni cudno sto se ovak ponasa...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E decki ******... prvo da riješimo priču oko suda, to nije bilo zbog provaljivanja u msn nego zbog provaljivanja u moje računalo, a onda na moj server, pa su onda nestajali podaci sa servera, pa je netko imao moje podatke sve dokumente... a to nije lijepo... jel? šta bi ti radio da imaš pinove, servis accounte na računalu i da ti ja maznem HDD?

a da si imao imalo pojma i ikad prije sjeo na bicikl znao bi da nikad al baš nikad ne smiješ forsirat punu silu na novom , a kamoli na biciklu kojem preskaču brzine... To ti je isto kao da forsiraš novi auto kojem se klima prokleta guma, ono dečko bistar si nema šta... Moj lega je ugravirao znak autora od kormana na prsa koliko je jako opizdio kad je pao sa bicikla samo zato što je lanac puko... a to je praktički slično kao ovo, u oba slučaja noga propadne... Ja imam doživotni ožiljak na nozi od pedale kad je na skoku puko lanac... tak da ono... često se kod Gebe znalo dogodit da stave sram lance i kazete na shimano mašinice pa i to zna zezat... al večinom je na sve bicikle stavljao obične lance iz masovne proizvodnje... U jedno sam siguran... da vrlo vjerojatno nikad više nećeš forsirat bicikl zbog straha... uzeo si cestovni bicikl i na njemu apsolutno nema potrebe da se ustaješ sa sica...trebaš sic podići visoko da prstima dotičeš cestu i onda bez otpora i straha verglaj, jer sjediš, ne možeš past ni kad propadne pedala...

drugo, biciklima se bavim isto kao i računalima... i ako išta znam, znam da Geba u Osijeku voli zajebat one koji ne znaju... pa reko htio ti reći isto što će ti on reći i dati par savjeta...

u prvom postu sam se krivo izrazio... svaki bicikl ima 0ti servis, ali također sa svakim biciklom kupljenim kod gebe dobivaš jedan servis besplatan... ja sam te servise obavljao odma nakon kupnje jer bicikli se sastavljaju masovno i jako malo štelaju... na prvom servisu, čovjek zapravo sjedne na bajk i provoza ga... tak da ono

Za prvi dio mog posta se ispričavam ako sam te uvrijedio, ali hebat ga, zaboravio sam koristit smajliće...

ja sve što pišem, volim napisat u dugačkim rečenicama, tako da nhf zbog toga...

inače, posjeti www.dropbike.com i tamo se registriraj... većina ljudi tamo ima opet više iskustva neg ja sa biciklima, a vrlo vjerovatno nisu kao ja na području komentiranja... tak da ono, osjećat češ se ko doma... a dobit više korisnih savjta...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Most Wanted Pregledaj post
    frendovi su djelomicno u pravu ... bicikl ima 27 brzina jel da ?
    Točno,ima 27 brzina.

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    34
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gaginjo Pregledaj post
    Točno,ima 27 brzina.
    kak sam znao ? , to je zbog osovinskog razmaka , duzine lanca , polozaja masinice i velicine sajbi , u servisu nisu znali u cem je problem ... kao to tak mora , ja sam sebi sam podesio ... bajk sam prvo njima vozio zbog garancije ali kak su sposobni servisirat cu ga sam

sve bi radilo da skratis lanac za jednu zensku i musku kariku ali onda bi ti lanac puko da stavis 3x1 , zato prvo sarafis po ona dva sarafa ... na masinici , oznaceni su sa H i L , sarafis ih dok ne bude da ti sto manje preskce i onda imas ono gdje mozes zatezat sajlu na masinici to podesavas da ti je hod mjenjaca sto kraci kad ides na manju sajbu , tak ces najprije podesit da sve sljaka a za jednak hod mjenjaca za svaku brzinu kupi bolje mjenjace , tak sam ja sredio svog kelly's oxygena 06'

ovo sa boljim mjenjacima .... sram ( ne sram kao sram nego tak se zovu mjenjaci)

edit : ovakvih problema ima skoro svaki bicikl sa 27 brzina

edit dva : nes sam sjebo , ispravljena greska
    Zadnji uredio Most Wanted : 01-09-2007 u 11:47

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. farbanje bicikla- moze pomoc?!
    By dubrava in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 19-03-2011, 23:03
  2. Pisana Garancija
    By danijel_13 in forum Općenito