E decki ******... prvo da riješimo priču oko suda, to nije bilo zbog provaljivanja u msn nego zbog provaljivanja u moje računalo, a onda na moj server, pa su onda nestajali podaci sa servera, pa je netko imao moje podatke sve dokumente... a to nije lijepo... jel? šta bi ti radio da imaš pinove, servis accounte na računalu i da ti ja maznem HDD?
a da si imao imalo pojma i ikad prije sjeo na bicikl znao bi da nikad al baš nikad ne smiješ forsirat punu silu na novom , a kamoli na biciklu kojem preskaču brzine... To ti je isto kao da forsiraš novi auto kojem se klima prokleta guma, ono dečko bistar si nema šta... Moj lega je ugravirao znak autora od kormana na prsa koliko je jako opizdio kad je pao sa bicikla samo zato što je lanac puko... a to je praktički slično kao ovo, u oba slučaja noga propadne... Ja imam doživotni ožiljak na nozi od pedale kad je na skoku puko lanac... tak da ono... često se kod Gebe znalo dogodit da stave sram lance i kazete na shimano mašinice pa i to zna zezat... al večinom je na sve bicikle stavljao obične lance iz masovne proizvodnje... U jedno sam siguran... da vrlo vjerojatno nikad više nećeš forsirat bicikl zbog straha... uzeo si cestovni bicikl i na njemu apsolutno nema potrebe da se ustaješ sa sica...trebaš sic podići visoko da prstima dotičeš cestu i onda bez otpora i straha verglaj, jer sjediš, ne možeš past ni kad propadne pedala...
drugo, biciklima se bavim isto kao i računalima... i ako išta znam, znam da Geba u Osijeku voli zajebat one koji ne znaju... pa reko htio ti reći isto što će ti on reći i dati par savjeta...
u prvom postu sam se krivo izrazio... svaki bicikl ima 0ti servis, ali također sa svakim biciklom kupljenim kod gebe dobivaš jedan servis besplatan... ja sam te servise obavljao odma nakon kupnje jer bicikli se sastavljaju masovno i jako malo štelaju... na prvom servisu, čovjek zapravo sjedne na bajk i provoza ga... tak da ono
Za prvi dio mog posta se ispričavam ako sam te uvrijedio, ali hebat ga, zaboravio sam koristit smajliće...
ja sve što pišem, volim napisat u dugačkim rečenicama, tako da nhf zbog toga...
inače, posjeti www.dropbike.com i tamo se registriraj... većina ljudi tamo ima opet više iskustva neg ja sa biciklima, a vrlo vjerovatno nisu kao ja na području komentiranja... tak da ono, osjećat češ se ko doma... a dobit više korisnih savjta...

Odgovori uz citat
)

A bilo bi poprilicno zakon da ima neki blesavi spust...

Bookmarks