Ovo za poruke je opet blago debilana. 4 lipe ako ju šalješ unutar mreže. Kaj ako ju šalješ van?
T-Mobile za Simpa korisnike ponudio SMS poruke za 4 lipe
T-Mobile je svim Simpa korisnicima od početka runa ponudio 500 poruka uz mjesečnu naknadu od 20 kuna, što znači da će poruka koštati samo 4 lipe, objavili su danas iz vodećeg mobilnog operatera.
Nakon dobro prihvaćene ljetne opcije Simpa tulum i besplatnih razgovora vikendom, T-Mobile je Simpa korisnicima omogućio da se ovu jesen i zimu bezbrižno dopisuju SMS porukama sa svojim prijateljima unutar T-Mobile HR mreže, pojašnjavaju u T-Mobileu.
Aktivacija nove opcije Simpa poruke je jednostavna. Sve što korisnici trebaju napraviti je poslati SMS poruku sadržaja A na broj 3636 ili nazvati Službu za korisnike na broj 098 1520 i slijediti upute ili posjetiti T-Mobile prodajna mjesta.
Naknada za opciju Simpa poruke vrijedi 30 dana od dana aktivacije usluge te će se opcija nakon 30 dana automatski ponovno aktivirati. Ta promotivna ponuda vrijedi do kraja siječnja iduće godine, stoji u obavijesti T-Mobilea.
http://business.hr/Default2.aspx?Art...53&ref=lastadd
--
. [Lejzermaster]
Ovo za poruke je opet blago debilana. 4 lipe ako ju šalješ unutar mreže. Kaj ako ju šalješ van?
sta m sto je ograniceno na broj poruka jos je i ograniceno na tmobile mrezu. zapozive to razumijem aliza poruke? cini se kao glupa opcija.
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
jel mogu i tulum i poruke se aktivirat zajedno?
★★★★★
Pa, tulum se može aktivirati samo do danas, odnosno ona tulum opcija s kojom se gratis telefonira i tijekom tjedna. Ne znam da li će ostaviti i dalje opciju za preko vikenda.
Sve poruke nakon potrošenih besplatnih 500 se naplaćuju prema standardnoj cijeni sukladno cjeniku T-Mobilea. Korisnici opciju Simpa Poruke mogu aktivirati slanjem SMS-a sadržaja A na broj 3636, pozivom službe za korisnike na broj 098 1520 ili u bilo kojem T-Mobile prodajnom mjestu.
Broj preostalih besplatnih poruka je moguće jednostavno provjeriti unosom koda *200*2#. Ova promotivna ponuda vrijedi do 31. siječnja 2008. godine.
pozpuna bezvezarija.puno bolje bi bilo da ta opcija vrijedi za slanje poruka prema svim mrezama.
ne vjerujem da ima bas puno ljudi koji ce unutar mreze slati 500 poruka.![]()
![]()
sasvim pohvalno.
ja cu iskoristiti ovu ponudu
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
a za pretplatnike to..šljive jedne
može i u pretplati! ja sam isto na pretplati pa sam se raspitao!
evo t-mobile ovdje piše sve!
★★★★★
250,ne 500 to imam...
Ja cu ovo definitivno aktivirati,svejedno posaljem tolko poruka mjesecno....
Osobito jadna ponuda od T-mobile....da je bilo prema svim mrezama onda OK, ali ovako![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja tolko poruka ne posljem u 3 mjeseca a kamoli da bi poslao u jednom .... dakle , jos jedna akcija koju propustam , inace mislim da nije losa ali za mene je doba sms-a skoro i proslo , ako nesto trebam onda zovem ....
dobra ponuda ...ali prosjecan korisnik ce poslat oko 150 poruka
eto imam to na vipu kativirano 300 smsova i saljes gdje hoces freee,,uvijet obnoviti racun,..tako da
ogranicenje je glupo Odustajem...bolje da ostave TULUM tarifu
kad bolje promislite sve je logicki ...napravljeno
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
logicki? bilo bi kada bi bilo makar 50% na njihovoj mrezi...ali siguran sam da im ono nejbitnije nece uspjeti,a to je ovom akcijom privuci nove korisnike. to nece sigurno.
a ovako i dalje ne mogu konkurisati toj vipovoj akciji u kojoj su davali 300 kn,besplatno,prema svi mrezama... a sada ocekujem i potez tele2,jer oni koliko god ova akcija bila losa,ne mogu dopustiti da drugi imaju nesto sto oni nemaju. dakle tele2 bi uskoro mogao ponuditi pakete poruka ili pakete minuta...ali otom-potom!
ova akcija cilja na klince iz osnovne,kojima je 20kn mjesecno(po misljenju roditelja,naravno) dovoljno za mobitel...pa eto,klinci vole tipkati i ako imaju puno prijatelja u istoj mrezi ,dobro je...ali i dalje je malo vjerovatno da ce netko samo zbog ove akcije preci na simpu
Privuci nove tesko, ali računica je jasna:
500smsa - 20kn
ako uzmemo prosječnu cijenu poruke u simpi kao 40lp, znači da praktički nakon 50smsova unutar t-mobile mreze, saljes besplatno slijedecih 450 poruka
pa se i ova opcija jasno isplati
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
ispleti se onome tko salje i tko salje na t-mobile. meni definitivno ne. ja i saljem, doduse ne toliko, definitivno ne na t-mobile toliko.
Ma mogu staviti i 5000 poruka kada ih čovjek toliko ne pošalje.Pogotovo samo u svojoj mreži.
Ja ovu akciju dobro iskoristavam imam jos 370 poruka za potrosit i mislim da ce mi bit dosta do kraja mjeseca,meni su svi prijatelji na 098 rijetki su na 091 a jednog imam na 095 pa stoga za korisnike kao sto sam ja ova se akcija isplati...
Bookmarks