a sto kazati na kraju..
decki su imali zelju.. u nekoliko trenutaka su se i pokazali i igrali na razini LP, ali... nemoze se.
lani smo bili jaci, sa eduardoim, ali smo eto imali tu nesrecu i naletili na arsenal. da je tada bio werder a ne tako jaki klub kao arsenal, ja sam siguran da bi smo bili prosli.
ova ekipa igra fenomnelnalno - za HNL. ali tek prosjecno - za europu. to je jasno bilo i prije.. ostala nam je tek nada da moze biti bar prosjecno dobri i za europu.. pa i bili smo, bar do veceras.
reci ce se, kao i svaki put: imali smo puno prilika (pogotovo u 1.pol) i ,mogli smo voditi nekih 4:2 vec na kraju 1. pol. ali da, MOGLI SMO. uvijek sve ostaje na tome, mogli smo. sta bi bilo kad bi bilo...
dinamo je uvijek bio bolji proitivnik i MOGAO je pobijediti nekog i dati jos golova, ali nije.. a znamo svi da je u nogometu vazan samo rezultat.. e to oni jos nisu naucili.. jebes IGRU kad nemas REZULTAT
realizacija nam neide, to se i prije znalo.
za obranu se takodjer zna da je kao ementaler, od pocetka hnl ove sezone primamo golove... kako dopustiti jednom interu jednoj cibalii jednom medjimurju da dinamu ubace gol u mrezu, mislim, gol ko gol, uvijek se moze desiti, ali branko je trebao napraviti nesto po tome pitanju da nam obrana nebi bila ovakva, pogledajte kakve smo golove primali, na ovim euro utakmicama.. gotovo svi su pogreska obrane...
da, werder se mogao pobijediti, i mogli smo se naci u LP. ali nismo. i necemo.
ajmo na kup uefe. u petak je zdrijeb. nasa sudbina opet ovisi o (ne)sreci..
bilo mi je drago

Odgovori uz citat

uvijek je tak

Bookmarks