glupa pitanja...
ali davno sam koristio mob sa wi-fijem pa se ne sjećam kak to funkcionira...
dal trebam gsprs i wap uključiti na mobu na to funkcionira..jer mi nađe mrežu,spojim se,ali neće ništa naći ili se spijiti na net?niti gprs mi nije uključen niti wap,niti 3g..
dal je bolje surfat sa 3g uključenim zbog brzine,ima li to veze jedno sa drugim?
+kak da budem ziher da mi ne troši promet,tj. impulse koji se plaćaju,ako uključim gprs?uglavnom zbunjen sam...![]()
molim pomoć
to sam si i mislio..ma u nsbu,nađe mi mrežu,spoji se,ali neće mi niti rss skinuti niti otići na bilokoju str...a sad sam zaboravio koju mi poruku izbaci kad hoću na neku stranicu otići..nešta sa wapom...kao da nije uključen ili tak neš..pa možda u postavkama moram nariktati da mi se na net spaja preko wi-fija ili kaj,nemam pojma...
ajmo ico i nino pišite...???
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a tak je i meni u nsbu u prizemlju...
a na 3 katu je ok signal imam stalno vezu,ali kad nekam hoću,na neku str,napiše,cannot locate wap server...???tak nekaj..
wap gprs itd se sve naplacuje - zanima te samo wlan tj mozda ti pise i wireless na mobu. u nsb-u pitas na porti ili na info pultu negdje da ti daju postavke za wlan i to mora raditi. meni na e70 radi bez problema.
ovo sto ti locira ap vjerovatno ne dobijes ip adresu pa nemozes surfati.
znači da pitam na pultu postavke za wlan?ali di to onda upišem i kaj?hebemu glup sam za to...![]()
kaže mi opet unable to locate local server,a spojen sam na wi fi mrežu od nsba..+spojio mi se na hot spot od t-coma i traži me lozinku i korisničko ime??kaj se to naplaćuje?
Eh, imam i ja pitanje vezano za taj W-lan...
Danas bio u gradu, i najnormalnije upalio W-lan, i uspio nekako nać neki AP koji nije zaključan a i signal je bio ful jak.
E i mob se spojio na njega, ali kad sam pokrenuo pretraživač i upisao web adresu nije me spojip, tj nije otvorio tu adresu.
Da li treba neki posebna aplikacija za spanje na w-lan ili za pregledavanje putem njega? da li treba neki poseban account napraviti ili šta?
da li bi ovu temu mod/s mod mogao prebaciti u UIQ podforum, jer joj je tamo mjesto.![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e tako je ico i meni ista stvar...nek prebace kam hoće,sam da mi proradi..
Bookmarks