jep,sve5
+tomy81 zasad sve ok
Trgovao sa Smogovcem, sve 5
jep,sve5
+tomy81 zasad sve ok
trgovao sa:
@Autoexpert i @Smogovcem ....sve za 5![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Trgovao sa članom Nokman,sve je prošlo u najboljem redu!Moje preporuke.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
inače me malo bilo struh trgovine sa nokmanom, obzirom da je često ljut, al sve je prošlo OK
.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
nokman,nino..bez problema
Smogovac > sve 5, svaka preporuka!!! Jedini problem - nikak da se dogovorimo da popijemo pivo![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Poslovao danas s Igor_zgb, brzo i efikasno, svaka preporuka.
trgovao sa clanom nono01, radilo se o n70 i el71, sve ok stiglo, al je falio data kabl od n70. I, kao poslat ce mi, a od toga je proslo 2tjedna. Prekjucer sam mu poslao pm, ali ne odgovara, a bio je logiran... Mozda ga ovo potakne da posalje kabao, al cist sumnjam.
VK 1010-IO
Poslovao sa Smogovcem, sve po dogovoru. 5/5
također,jako korektno,svaka pohvala...
King Illidian mi poklonio zvucnike za SE
Sve pohvale, još jednom fala...
![]()
trgovao s nokmanom sve 5 s moje strane...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Sve preporuke i pohvala za Vatrogasca!!!
Jučer sam se našao sa čovjekom kako bi mijenjali njegovu N80 za moj P990. Rekao sam mu da ipak ne želim jer je N80 imala dosta lufta na slide-u i klimala se. Čovjek je rekao sve OK, odnio mobitel u servis i na kraju mi se ispričao da zbilja nije znao da mob ne smije imati toliko lufta i da to nije normalno za mob. Evo, jedna lijepa gesta i bez obzira na jučerašnju situaciju, mislim da ću trgovati sa Vatrogascem i sljedeći puta, ako bude prilike. Još jednom, sve pohvale!
Bom Chicka WahWah
poslovao s blažom... sve pet..
korektno i pošteno.. još me častio pivom![]()
Kupio k550i od Futurame, mobitel je kao nov, bez ogrebotine, sve kao što je navedeno u njegovom threadu. 5/5
Evo nono01 se javio, te objasnio zasto nije stigao kabl, i rekao da ce poslat, pa cemo vidjet. Trgovao sa clanom fras84, sve u najboljem redu, dog se, ja dosao po mob i to je to. Inace, radilo se o N73, s koje ovo i pisem! Pozdraf svima.
VK 1010-IO
trgovo sa reno666 i pbreaker sve odlično prošlo![]()
...FORCA FIUME...
Trgovao sa M A R I N sve 5 brzo i efikasno.
Još samo da bus stigne.
Važno je da se trguje
Trgovao sa "Balkanac" ...sve proslo za 5 ...preporuka![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Također,sve pohvale Nokmanu![]()
Bookmarks