evo moja dva koja koristim nikad istovremeno naravno
![]()
Najjeftinije kuglične
One najobičnije optičke
Najskuplje "Toshiba" ili neke druge marke optičke
Laserski ali ne neki skupi
Najskuplji koji ima za kupit laserski
Optika za stotinjak kuna...
evo moja dva koja koristim nikad istovremeno naravno
![]()
...tko ima iskustava sa trackball-om???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Zadnji uredio VuKi : 16-07-2007 u 16:43
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mis mi nije previse vazan pa koristim neki Trustov za 60kn.
ja si prije par dana kupio trust multicolor dao 100kn i bas ima fensi dizajn i svjetli
xD
Ja sam neki dan svoj olinjali MS Industrial optikaner zamijenio sa rasnim Logitech mišem - fantastičan je osjećaj imati dobrog i skupog (naspram svih koje sam imao do sad) miša![]()
Najljepši miš kojeg sam vidio, priznajem ne i najbolji...
http://www.logitech.com/index.cfm/mi...s/191&cl=us,en
Logitechov uvijek najbolje za moje ruke dok igram wowo makar je 900 kn ipak cijena maalko visoka.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
optički Logitech crni klasični sa žicom jer me idu na živce bežični jer mi gube signal svako malo kad se igram. tipkovnica gammer BTC bežićna - niš posebno... sam kaj je lijepa...
veliki, debeli, dlakavi, s pjenom na ustima i kibernetičkom desnom nosnicom
g7
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Samo touchpadImam neki Microsoftov miš,dobio na poklon prije par godina,nikad prištekao na lap
danas baš kupio novi logitechov miš , bežični , od 220 kn , pokvario mi se stari kojega sam imao godinu dana .
mx518 oke mis, sam da je kvalitetnije napravljen.
iman philipsovu bezicnu tipkovnicu i neki shrot mis za mene bezicni kupljen za stotinjak kuna.
vuce me ova ponuda od logitecha bezicna tipkovnica i bezicni laserski mis s510 s daljinskim.radio na tome i svidilo mi se ufff.jeli tko ima jos ima s tim iskustva?moze li se ubacit drugi mis umisto ovog ali na isti prijemnik?
neko NO NAME optički
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Koristim već jako dugo optički MS Industrial miš koji ja mali i svjetli plavo...naravno sa gornje strane.....![]()
Zadovoljan sa njime.....![]()
evo moj Logitech S90![]()
![]()
★★★★★
ja sam prvo ima neki kuglični
pa kad sam kupio novi komp (2003) optički bežični koji je koštao 400+ kn
završio je na zidu.... smrskan
onda sam kupio logitech koji pri igranju cod2 se vrti ko manit
i sad sam kupio Genius Ergo 525 laserski
Eto mojega mišića:
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Razer Death Adder.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks