nas dobri stari i besplatni Ad-Aware SE Personal
Moze sad neka preporuka za neki anti spyware??? Koristio sam Spyware Terminator, al mi je nekako usporen...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
nas dobri stari i besplatni Ad-Aware SE Personal
Ad-aware, spybot, spyware doctor..
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
cookie meni svaki dan se iznova pojavljuju,ali to nije nista.jako je dobro sto svaki ozbiljan problem moze spremiti u karantenu.
definitivno je meni naj ad-aware ima ga svugdje i free je!!!jednostavan za radit a radi svoj posao!!!!!
★★★★★
[QUOTE=Vepar;589312]AVG antispyware bi preporucio.vrlo ucinkovit![]()
Ja ne bi jer prilikom skeniranja pronade neke stvari i ja to izbrisem ali nakon novog skeniranja opet nade iste stvari i tako u nedogled-znaci da ih ne ukloni sa racunala![]()
![]()
![]()
@Zoka: onda je to samo u tebe... meni (a i ostalima) pocisti sve i nakon novog skeniranja nenade nista![]()
Tocno tako... Lijepo obrise te gluposti koje nadje, a u novom skeniranju ne nadje nista...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Spyware Terminator jako jeftinog izgleda ali veoma ucinkovit
Tražim i ja neki antispyware program, pa preporučite nekaj. Bitno da je free i da je učinkovit. Ak nije neki problem, molio bih i link na PM di da ga skinem?
Zahvaljujem!!!
Bom Chicka WahWah
molim ako netko ima prevx crackiran da mi salje
Kako aktivirati Spy Sweeper a da mi ono subscribe bude aktivno?? Cak nisam mogao naci trial verziju s njihove stranice vec na nekoj drugoj i instalirao sam ga. Update radi normalno ali kada mi nadje neki spyware ja nemogu da s njim otvorim karantenu on mi kaze da mi subscire nije aktiviran. tj. kad ocu da to aktiviram idem na stranicu i ko da kupim proizvod. Imali tko kakvo rjesenje?? jer meni se cini da je program predobar i na svim skoro stranicama ga hvale. Hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
prije je spy sweeper imao updater koji je aktivirao subscribe na jednu godinu.
najjaci su:spy sweeper,Ashampoo AntiSpyware2,CounterSpy,Spy Emergence 2007 izuzetan..svi drugi rade ali i brisu bezveze i sta nije potrebno....spy sweeper mozete skinuti i dobiti besplatnu aktivaciju za god.dana na ovu adresu:download programa
http://www.webroot.com/En_US/index.html
registracija/aktivacija
http://www.webroot.com/activate
na koju foru dobijes od njih jednogodisnju besplatnu licencu?
ja sam uzeo prije 2-3 miseca...na ove linkove...reklamirali su i slali mailove
u prodaji se pojavila i nova verzija hvaljenog antispyware alata Spyware Doctor 6 i donosi mnoga poboljsanja,a ovo su neke od mogucnosti:
* Spyware & Adware Scanner Keylogger
* Guard Popup
* Blocker Phishing
* Protector Real Time
* Protection Browser
* Guard Spyware Cookie
* Guard Malware
* immunizer.
"Spyware Doctor™ provides three-way spyware protection for your PC through real-time threat blocking, advanced system scanning and immunization against known browser infections. Spyware Doctor is a multi-award winning spyware removal utility that detects, removes and protects your PC from thousands of potential spyware, adware, Trojans, keyloggers, spybots and tracking threats. Protect your privacy and computing habits from prying eyes and virtual trespassers with the help of Spyware Doctor.
Anti-virus software and firewalls do not fully protect your system against the majority of spyware and privacy threats. Because spyware is commonly bundled with software downloads, attached to e-mails, or transmitted through networks it can appear to be legitimate software, but once installed it can be nearly impossible to detect and remove without the help of a dedicated spyware removal tool like Spyware Doctor.
Spyware Doctor is advanced technology designed especially for people, not just experts. That is one reason why it won the People's Choice Award in 2005, 2006 and 2007. It is automatically configured out of the box to give you optimal protection with limited interaction so all you need to do is install it for immediate and ongoing protection.
Spyware Doctor's advanced OnGuard technology only alerts users on a true Spyware detection. This is significant because you should not be interrupted by cryptic questions every time you install software, add a site to your favorites or change your PC settings. Such messages can be confusing and lead to undesirable outcomes such as inoperable programs, lost favorites or even Spyware being allowed to install on the system. We've done the research so you don't have to".
http://www.pctools.com/mirror/sdsetup.exe
Zadnji uredio Vepar : 11-08-2008 u 14:59
Moram reći da Spyware Doctor 6 i nije tako dobar.
Imam full verziju i kod brzog skeniranja ne nađe sve, a kod full skeniranje mi radi ultra sporo.
Imao sam i XoftSpy i on mi nije baš odličan.
Za sad najbolje mi rade SUPERAntiSpyware i Ad-ware 2008...
![]()
Bookmarks