Sto ne pokusas da ubacis original FS i MAIN za k800i, mozda upali..
Ne znam da li je dozvoljeno otvaranje nove teme ali mi je hitno.
Na nagovor druga da probam t650i main, ja sam se napalio i skinuo i probaoAli pojavio se samo beli ekran i AF svetlo je treptalo, onda sam odlucio da probam w850i main, ubacio sam njega ali je izasao samo beli ekran i nista vise.
Vratio sam malo pre original k800i main R1KG001 ali beli ekran je jos tu...
Sta da radim?? Da probam da uradim update preko SEUS-a??
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Sto ne pokusas da ubacis original FS i MAIN za k800i, mozda upali..
Da probam i FS i main, fora je sto kad sam krenuo imao sam 50% punu bateriju, da mi ne ode baterija sad...
Taj koji me je nagovorio na to rekao je da se ne fleshuje FS kad se nesto zezne, jer mogu da zeznem ceo telefon pa posle da ga ne upalim...
Ne znam kome vise da verujem...
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141436
Mislio sam da ce ovo uspeti ali shit, skidao sam toliko i na kraju kaze da nemam kredita![]()
Da li neko ima da mi skine sa TopSony, main, i fs.
Softver R1KG001, main generic, i fs generic Cent Europe![]()
heh mojih danasnjih 50 mb otislo isfleshuj sve odjednom i verovatno ce biti sve ok nema razloga da ne bude.Ne verujem da si menjao GDFS al uvek mozes da platis kredit na nekom od sajtova i sam ifleshujes![]()
Skidam main,fs i customHvala ti mnogo madness99
Javljam rezultat...
EDIT:
Resena stvar, skinuo sam pravi main, fs, custom i sve je proslo u najboljem reduTelefon radi sto je najbitnije
Hvala i ostalima na pomoci.Sto se mene tice moze lock ovde.
Zadnji uredio ravilov : 24-08-2007 u 22:47
Meni se dva puta desilo da se baterija isprazni u toku flashanja. Jednostavno nataknes mob na punjac i posle pola sata mozes slobodno da ponovis flash. Nema sanse da se sj.be mob.
Na zapovijed.
![]()
Bookmarks