....ma kaj u raju je ljepo ,al u paklu je ekipa....ak nis drugo bu nas dosta za belu!!!Izvorno postao Eminem
![]()
On povika iza glasa: "Pade, pade Babilon veliki - Bludnica - i postade prebivalištem zloduha, nastambom svih duhova nečistih, nastambom svih ptica nečistih mrskih 3 jer se gnjevnim vinom bluda njezina opiše narodi; s njom su bludničili svi kraljevi zemaljski, a trgovci se zemaljski obogatiše od silna raskošja njezina
....
I plakat će i naricati za njom kraljevi zemlje što su s njome bludničili i raskošno živjeli kad gledali budu dim požara njezina. Prestrašeni mukama njezinim, izadaleka će stajati i naricati: "Jao, jao, grade veliki, Babilone, grade silni! Kako li te u tren oka stiže osuda!
....ma kaj u raju je ljepo ,al u paklu je ekipa....ak nis drugo bu nas dosta za belu!!!Izvorno postao Eminem
![]()
Za smak svijeta me boli ku*ac...treba živjeti svaki dan kao da je posljednji pa kad dođe, dođe...
Bom Chicka WahWah
eh, svi govorite da vas boli za smak svijeta, a svi bi se zasrali da dodje pouzdana informacija o nekom kometu ili tako necemu...protivno ljudskoj prirodi je ne bojati se smrti.
ja osobno ne razmisljam o tome, iz razloga jer sam ateist pa ne vjerujem u takve stvari, a mogucnosti nekakvih kometa ili tako necega je jako mala
Smaka svijeta će biti, htjeli vi to ili ne. Možda ne onakvog opisanog u otkrivenju, ali sasigurno će biti. Naime za 4 do 5 milijardi godina, potrošiće se zaliha vodika u jezgri sunca, koja je potrebna za nuklearnu fuziju pomoću koje se taj isti vodik pretvara u helij i oslobađa energiju koju mi danas uživamo. Kraj sunca će izgledati tako što će najprije nabreknuti i progutati prve 4 planete susatva (možda ipak otkrivenje nije fikcija)i onda će se pretvoriti u bijelog patuljka. Nadalje, čak i ako uspijemo pobjeći na neke druge planete ili sustave, ono što slijedi je tzv. "Big Crunch" koji je antipod Big-bangu. I tada će se cijeli naš svemir svesti na jednu singularnu točku, sličnu onoj iz koje je i nastao.
Eto ljudi, budite bez brige, svi smo mi u izvjesnom smislu osuđeni na propast i sudnji dan dolazi, ma koliko mi šutjeli o tome![]()
hebe mi se za to sve......za 4 mil.godina živjet će moj neki praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap rapraunuk pa mi se živo .... za njega
Kaki smak svijeta????![]()
mama ti sestra!
Prema tajnim informacijama NASE meteor će pogodit Zemlju u drugoj polovici 2012. godine, ali to neće bit smak svijeta. past će na poddručje Atlanskog oceana bliz Afrike.
Ak je blizu Afrike onda- živo mi se jebe.![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Pa bila je prije tajna više nije
Iako neće pasti u Europu imat će katastrofalne posljedice: ljudi će umirat od gladi . Te će ljdska DNK mutirati. Zemlja će skrenuti s putanje i atmosfera će se promijeniti To neće biti smak svijeta smak svijeta će se desiti za točno 5 296 418 038 godina
Ma i ako se to dogodi....nitko od nas neće biti živ....,čak ni naši pra..........................pra unuci,a nikad se nezna,to se može dogodit puno prije,recimo kao posljedica 3. svjetskog rata....nikad se ne zna
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Budući da će tada svi krepat,nije me briga.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
novi datum ti je 23.6.2047......ma ne pušiš valjda to sranje o datumima kad je smak svijeta...pogledaj svijet oko sebe i eto ti smak svijeta...koliko mržnje, ratova, zagađenja, ledenjaci se tope, potresi, poplave...šta će ti gore...
mene uopće nije briga!!
a da baš za 40god bude smak moš mislit!!
★★★★★
da da...datum provjeren![]()
do tad bum umro već od raka nećega već!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
datum provjeren o đizs koliko s*anja u ovoj temi
★★★★★
eto šta se brineš onda...glavno da nije od smak svijeta
![]()
još da se s tim opterecujem ak dođe kraj dođe gotovo je
shiiiittt i lived my life i wanna see whats after this
sad ću ja vama reć
smak svijeta:
1, naža zemlja će nestat za nekih 5 milijuna ili milijardi(neznam točno) godina kad sunce potroši svoju nuklearnu energiju (vodik) i tada će doći do eksplozije sunca (osima ako se prije ne poveća i proguta zemlju to je za nekih 4 mil/mlrd godina) koja će progutati sunčev sustav
2. smak svemir će doći kad se svemir se proširi toliko da će doći do novog praska a to je za jako puno milijardi godina....
zaključek
zajebni to i ja i moja dica i unučad i svi ku*ci palci... će već izumrit do smaka svijeta
a vidi drug je već reka to ubuduće čitam sve prije nego što zakurac pišem
totalno me ne briga za smak ovog "predivnog" svijeta
Seriously?
hehe,ma nije me uopće briga...svi trebamo jednom umrit...pa makar i za tih 40 godina što je gore spomenuto...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ma baš me briga za to....nemam vremena ni neću razmišljati o tome...meni je tak svaki dan smak svijeta....![]()
puno bolje pitanje bi bilo sta bi napravili da znate da je sutra smak svjeta.... tj. da vam je danas zadnji dan zivota, skupa sa vasim bliznjima i svime sto postoji...
moj odgovor je: nadrogirao bi se ko budala i uzivao u bljesku![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks