ma nikakav glupi smak svjeta...
to ce postupno ici kako sve vise napredujemo i zagadjujemo.
Zna li itko kad je novi datum kraja svijeta kakvog poznajemo?
Koliko vas je briga?![]()
![]()
![]()
![]()
ma nikakav glupi smak svjeta...
to ce postupno ici kako sve vise napredujemo i zagadjujemo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
R U 4 real? Samo mi nemoj reći da si jedan od onih fanatika koji to puše...
Pa jednom ce se sigurno dogoditi, ali sumnjam da ce ljudi uopce biti zivi onda.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Err, smak svijeta i ak dodje, sigurno ga se nece moci predvidjet, il nedaj boze pogodit datum.
To samo idiotski novinari koji nemaju inspiracije pisu takova sranja, zajedno s vjerskim fanaticima.
Naime nema te matematike na temelju koje bi neko mogo izracunat datum, nema dovoljno poznatih uvjeta da bi mogo izracunat te jednadzbe s tolko nepoznanica.
Sve u svemu najvise se nasmijem kad provale da ce na neki egzoticni datum bit smak svijeta, sotona ce hodat zemljom bla bla, sotonin sin ce se rodit te ostala gomila gluposti. Tek tolko da se zna, datum koji mi mislim da je danas, nie, jer kako opce znati kolko je zemlja stara, od kad poceti racunati vrijeme te ostala sranja, onda dodas jos k tome da od kad su ljudi poceli mjeriti vrijeme i imat kalendare, od onda se podosta, minuta, sati, dana, tjedna, mjeseci, godina izgubilo u racunanju, kao sto znate, imamo svaku 4 god prijestupnu, da bismo kompenzirali greshku u mjerenju vremena, te onda uzmete u obzir da kroz povijest, recimo u doba Rima, godina je imala tolko dana kolko si platil covjeku koji je izradjivao kalendar
Dakle sad ziher nie 17.06.2006, vec si dodajte +- 10 god, znaci il je 2016-ta ili 1996-ta,![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
i dont give a fuckodoh ja na
dok to dođe
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Zapravo, bio je jedan za*eb jos za vrijeme rimljana, kad je jedan carev prepisivac izbacio 4 godine ili tako nesto iz kalendara, slucajno. A kad se otkrilo bilo je prekasno.Izvorno postao Smrt
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ooooo kad uhvatim tog što je pogriješio, malo ću ja njega računanje propitat![]()
![]()
Fanatik...ni u ludilu, ja sam jedan od onih koje jednostavano boli za kraj svijeta pa da je i sutra.Izvorno postao frish-KI
smak svijeta ce biti jednog dana, kad Ameri po****e i izume jednu bombacu koja ce unistiti cijeli svijet![]()
cisto ma zaboli k...c
nije me briga,i da se dogodi sto ja tu mogu![]()
bojims e toga,koliko god je nestvarno,toliko je i stvarno![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
čovjek će sam sebe uništit, ako nas ne pogodi meteor ili šta već, pobit ćemo se međusobno pa oni svi "gurui" i čuda što predviđaju smak svijeta samo kažu neki datum eto tako, ili jer su munjeni ili samo žele medijsku pozornost pa evo i ja sam vidio smak svijeta..........sutra! uahahahahaah!!![]()
slažem se!Izvorno postao flOorKilla
nismo mi te sreće da se u nas odjednom zabije neki meteor i gotovo.:throw:
to će biti polako i bolno, a za sve ćemo biti sami krivi...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
...pa svi jednom moraju umrijet...ja se ne bojim smrti tak da mi je svejedno... a što se tiče smaka - doći će čika vrag, pa će nas sve odvesti u pakao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
Ja se ne bojim smrti, ali se bojim umiranja![]()
ja se bojim umiranja i smrti,jer kad umres tebe vise nema NIKADA VISE a svijet ide dalje i mozda ces postojat jos milijune godina,a mi cemo biti truli u grobu,tj nece nas biti,toga se ja bojim![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Znate vi da su Egupćani govorili prije 3000 godina da dolazi smak svijeta još za njihova života
lol
Izvorno postao mala
ajoooj... pa nemoj tak razmisljat! moramo bit sretni sto smo uopce rodjeni, sto uopce imamo priliku zivjeti na ovom svijetu, sto imamo te srece da smo rodjeni tu gdje jesmo, da imamo hrane i krov nad glavom, treba uvijek bit optimist, a ne razmisljat o smrti.. sve je to zivot.
zivjeli!![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...točno - živi dok si živIzvorno postao flOorKilla
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa zivim al nekad tak pocnem razmisljat kad sam u kurcu pa me strah![]()
Hm...hoću li sad izvuć temu "smisao života"? Zašto živimo? Da bi cijeli život radili, uživali, krepavali, tražili smisao...? ionako ćemo svi nestat samo je pitanje kada.
ali...veselimo se. carpe diem, baby![]()
A life? Cool! Where do I download one of those?
[QUOTE=axw]Hm...hoću li sad izvuć temu "smisao života"? Zašto živimo? Da bi cijeli život radili, uživali, krepavali, tražili smisao...? ionako ćemo svi nestat samo je pitanje kada.[QUOTE]
ne treba nova tema, treba samo pogledati Monty Python-ov "Smisao života" i sve je jasno...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja se ne bojim smrti ni umiranja ,ja isto nekad pocnem razmišljati šta se dogodi dok umresIzvorno postao mala
ono umres i zakopaju te i kaj sad tj. kamo sad![]()
![]()
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Bookmarks