Leča je plastična, razređivačem (?!) si ju nagrizo i nema više povratka. Servis...
Mobitel mi je bio u torbi i po njemu se prosula tinta iz pera. Prosula se srecom samo po plastici blizu objektiva. Zbog toga sam to morao ocistiti razredjivacem, preko vate. Medjutim kada sam poslije krpom susio mobitel, odnosno brisao ga, mislim da sam presao preko objektiva kamere. sada je slika zamucena. pokusao sam objektiv i dio oko njega pobrisati suhom krpom, ali ne pomaze.
smijem li objektiv pobrisati krpom umocenom u alkohol? mora li biti 100% alkohol, odnosno smijem li uopce koristiti alkohol?
Leča je plastična, razređivačem (?!) si ju nagrizo i nema više povratka. Servis...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel to skup servis tj. isplati li se?
Ja mislim da ti u takvim situacijama garancija ne vrijedi,pa trebaš platiti servis...raspitaj se ima li u blizini ikakav SE servis pa odnesi,upitaj cijenu...i eto
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
garancija ne vrijedi 100%
ako je otišao samo poklopac objektiva (ona plastikica) skini je i gotovo, samo čeć češče morati brisati objektiv, prljaće se brže
ako je otišao i objektiv ispod poklopca popravak se ne isplati SORRY
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks