Prvo, nije Blackjack jer on nema Wifi, nego je i607.
Drugo, imas dosta aplikacija na ppcwarez i ipmart forumima. Preporucam smart explorer, pocket music, tcpmp, wordpad, resco photo viewer, a mislim da clearvue office vec imas instaliran.
Da ne davim Rospayu više, znam da mu se već se*e od mene i pitanja.
Kupio sam i600 pa sad ne znam što je pametno da stavim na njega - odnosno - što imate za preporučiti? Također bi mi trebali neki linkovi na stranice s programima jer sam totalno nov u tom području.
I još nešto - u nekim reviewima sam našao iPhone skin, kao i onaj CardWheel; gdje bih mogao to naći, budući da mi nije instaliran u telefonu?![]()
Unaprijed zahvaljujem
Prvo, nije Blackjack jer on nema Wifi, nego je i607.
Drugo, imas dosta aplikacija na ppcwarez i ipmart forumima. Preporucam smart explorer, pocket music, tcpmp, wordpad, resco photo viewer, a mislim da clearvue office vec imas instaliran.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Znam da nije Blackjack, ali mi ide uz avatar; zato sam stavio +.![]()
Hvala na linkovima. Anyone more?
Zbog odlicne koncepcije foruma, podatke o WM SP uredajima mozes traziti na nekoliko podforuma; motorola smartphone, PDA, ostali proizvodaci i opcenito o mobitelima.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks