...toca race driver 3 - jedna o najboljih simulacija...
Bok,kupio sam si danas volan za PC evo ovaj pa bi sada volio neku igru gdje se realno voze auti.Znaci pogled iz kabine i vozi.Moze i neki po gradu to bi bilo super(da bar urban jungle ima pogled iz kabine).A i nebi neki raly(imam dirt i super je ali).Znaci valjda ste me razumjeli.Ako neznate link na str takvih igara barem dajte ime mnogo cete mi pomoci.
Tnx. unaprijed
...toca race driver 3 - jedna o najboljih simulacija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
naslov teme ti nevalja..promjenit cu..
jel trazis simulaciju utrka ili simulaciju voznje gradom?
jer toca su trke po pistama (ima free ride) a za po gradu ti preporucam test drive unlimited (ima free ride - velik grad)
za oboje ige postoji topic.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
test drive unlimited je trenutno najbolja simulacija....
GTR2 ti je simulacija, toca ti je igra koja osim simulacije ima priču po kojoj prolaziš igru... što spada u polu sim polu racing arcade...
test drive unlimited je isti serijal kao i nfs carbon i slično...
zar nepostoji neka igra di samo vozis auto i..............................................
I znali neko kada ce izici Urban Jungle sa vise gradova ili barem sa zagrebom(Rijeka mi vec dosadila).A fakat jedva cekam kada(i ako) naprave UJ sa svim vecim gradovima hr + prometnice izmedju njih jos ako bude kabina moci cu sa 15 godina imati svoje prvo auto tj moj dragi comp.(samo sto kada oni to naprave ja cu imati 25 godina tak da cu voziti pravo auto)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
midtown madness, i ona igra njemačkog proizvođača gdje učiš vozit auto...
10x bolja od urban jungle, al opet na nivou za klince...
Btw ima neka sa pogledom iz kabine![]()
Znam da ima jedno takva i jedna di vozis bus po gradu ali ova sa busom je japansaka
Evo sad sam se sjetio jedne super simulacije ali vozis kamion i imas pogled iz kabine 18 wheels of steel...
Najbolji rally i ni ne moze se voziti kako treba ako nomas volan! Richard Burns rally. Moras proci i skolu i uciti sve a igra je napravljena tako da prati totalno fiziku auta! Probaj!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
TDU, ali treba ti jaka konfa, meni radi na 640X480 i low na athlon64 3000+ 1,5GB ram i radeon 9550+ 256mb
Live for Speed ako zelis zbilja realnu simualciju!![]()
pa life for speed ti je naaaj bolja simulacija, i naj realnija
pa test drive unlimited, cjeli igra ti je bazirana na free rideu, imas cjeli haiti na raspolaganju i vozis se po cjelim gradu (otok) i mozes kao putnike povest sasobom, a ako ti se neda vozit po gradu imas utrke, mozes ic od autokuce do autokuce i kupovat auta, ako nemas para za auto odes u rent a car i iznajmis si ferraria i slicno, svakako ispunjava ono sto trazis, imas jos detalje kao da mjenjas radio stanice, otvaras prozore i slicno. meni je kul igra, ali trebas imat malo jaci komp makar 256mb grafu i 1gb radne da ti sljaka kako treba, pogledaj si na youtube par filmova igrici.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks