Crovortex - sve u najboljem redu...![]()
...znači, iz naslova - htio bih kupiti neke original igre (npr. CoD 2 itd.) i gledao sam po netu te naišao na jedan, ali nisam baš siguran da je to original i da će mi ga isporučiti...
...pa me zanima da li je netko od vas već kupovao preko nekog shopa i da li je sve prošlo ok...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Crovortex - sve u najboljem redu...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Oni su dosta skupi...
Kod Algoritma i Sophos Laba je sve ok.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...i zanima me koja je razlika u ova dva naslova:
Call Of Duty 2 - Game Of The Year Edition
i
Call Of Duty 2
Ne ovo prvo(koliko ja vidim) to je samo naslov da je igra godine mada me zbunjuje taj Editions u naslovu.Ali neki posebni CoD2 nije 100% jer da je ja bih ga imao i bio bi na pspiso.com tak da a a.Ista igra drugo pakovanje.
EEEEE DAAAAAA mozda je kolekcionarsko izdanje pa se mozda dobiju gluposti tipa filmova kako je igra pravljena ili se dobije neka igracka unutra i to.Ali IGRA kao IGRA je ista.
btw.www.algoritam.hr
Eto... Ti zadovoljan... Ja zadovoljan... Oni zadovoljni...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Crovortex - preporucujem, uzeo WoW od njih i sve je u redu, doslo odmah
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Evo oživljavam temu...
Ako netko želi kupiti Digitalnu verziju igre (znači samo ključ, bez medija) odlična stranica i moja OSOBNA preporuka je g2play.net
Kupio sam Starcraft II (Battle.net ključ) prije dvije godine i nedavno Sims 3 i Sims 3 Seasons (Origin ključ) - sve uredno radi.
Pa eto, ako netko ima u planu uzimati nešto, tamo su neprestani popusti i prodaju čak i Steam ključeve. Uz to imaju i grafički prikaz promjene cijena kad otvorite link igre u ponudi.
Bookmarks