Skinuo sam firmware V12, ali ona još nema postavke za hrv. pa me zanima da li bi mogao vratiti ikako staru verziju tj, V10 ili V11?
To i mene zanima...da se ne zezam više s ovim , to jednostavno kupim i ciao...
Skinuo sam firmware V12, ali ona još nema postavke za hrv. pa me zanima da li bi mogao vratiti ikako staru verziju tj, V10 ili V11?
Zadnji uredio Schu : 23-07-2007 u 22:36
http://images.google.hr/imgres?imgur...icial%26sa%3DN
Ala, ala. Ala je Eldar ocrnio što se zvuka i kvalitete tiče! Kaže da ima slabiji zvuk u zvučnicima od 6233, a sa slušalicama da je "tu negdje" s N80.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...hm, ne znam što da kažem...kako možete mislit da jedan obični mobilni telefon može snimati video DVD kvalitete kad ni obični fotoaparati to ne mogu...
...zatim, čitajte specifikacije - snima video(VGA 30fps) - znači VGA rezolucije, iliti TV rezolucija 640x480, 30 sličica u sekundi...a da li znate kolika je rezolucija pri DVD kvaliteti - 720x576 ...et - nadam se da će prestati prepucavanje o tome da li je ili nije DVD kvaliteta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Odlicnu kvalitetu zvuka ima ali bi zvucnici mogli bit malo jaci...samo malo jaci![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pardon, 720 x 576 @ 25 FPS.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo sam i ja kupio N95, čisto iz znatiželje - što je to i kako funkcionira.
Imam je prekratko da bih napisao čitav review, ali prenijet ću početne dojmove.
Više minusa nego pluseva ukratko.
Sam izgled, prosječan. Dobio sam je u tzv. "deep plum" boji. Radi se o nekakvoj mješavini smeđe i tamnoljubičaste boje. Nešto nedorečeno i, bar meni neviđeno. Prema izgledu kučišta napravljena je i glavna tema za N95. Vjerujem da znate kako izgleda.
Ekran odn. gornji dio slajda se ne drma, odn. malo ima lufta ali ne kao na Youtubeu, da se klacka, nego jedan lagani pomak gore-dolje (nekih pola milimetra, ali picajzli poput mene - osjetno vidljivo).
Slide za sada nema onaj "faktor klackalice". Ne znam javlja li se to s vremenom. Nisam naišao na informaciju po netu.
OK, mob uključite i početna melodija je stvarno jaka. Moguće ju je usporediti s N90 (koju za sada smatram mobom s najjačim zvučnikom).
Nakon unosa PIN-a, dočeka vas glavni ekran. Ekran jest velik (2,6"), ali pošto sam imao E70, mogu kazati da veličina ekrana ne znači i njegovu kvalitetu. 240 x 320 možda pali kod manjih mobitela, kod N95, bar po mom sudu je pretjerano velik i to se jasno vidi.
Da, vezano za stavljanje svoje slike na glavni ekran - slika je užasno blijeda i ne proteže se od kraja do kraja ekrana već je stvar kao kod 6680, vidi se pri rubovima ostatak default teme. Totalno bezveze!
Ikone u glavnom izborniku mogu od sada biti i animirane (osobno-ikona se samo malo poveća i zakrene za nekih 10-ak stupnjeva kad na nju stavim kursor. Uglavnom nije previše impresivno.).
Kamera-za sada baš nemam nekakvu zamjerku, ali me nerviraju sve one postavke kao kod digitalca. Na dosadašnjim mobitelima nisam imao nikakvih ekstra postavki osim Night mode-a, pa me ovo dodatno zbunjuje.
Baterija-pa ne mogu kazati da je baš alarmantno opasno jadna. Moguće ju je s nekim umjerenim korištenjem produljiti do dan i pol.
Još masu stvari nisam isprobao jer sam dosta filmova pogledao na Youtubeu, pa sam stekao dojam kao da sam sve vidio.
Eto, toliko za sada, napisat ću valjda još nešto iako se već premišljam što raditi s mobom.
U Mobisu!
daj mi samo reci koliko si je platio?
Ne znam ide li to ovdje. 3300.
U Mobisu!
jezoš. i ja sam razmisljo o n95 ali kad sam vidio da za te novce mogu kupit n73 i n80, odma sam odustao
Ha, sudeći po N95 bez "ME", neće biti ništa fascinantnije.
Jedino mi je boja jako dobra-crna! Ne kužim zašto su na N95 stavljali maske-Deep plum i Boja pijeska, jer obje su za moj ukus preradikalne. Ova Boja pijeska se, po nekim fotkama s neta presijava na svjetlu tako da izgleda poput zlatne.
Više volim mobitele s "normalnim" bojama, osobito crna boja ili siva.![]()
U Mobisu!
jesi se zafrkavao šta sa gps-om
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Jesam, ali malo zbog baterije.
Uglavnom, ne šljaka. Ne povezuje se na satelit, a nisam htio čekati malo duže da ga nađe.
Inače, kao nekakva Zadana točka mi stoji Berlin (ovo sam skinuo s ovog foruma pred par mjeseci i znam da mi je i na N80 davalo za Zadanu točku isti grad).
Čudno mi je s kartom jer sam čitao da je skida preko sat vremena, a i na N80 je toliko skidao. Na N95 je potegnuo kartu za nekih 10 minuta (karta Hrvatske).
U Mobisu!
savjet: riješi ga se ... mobitel ima kvantitetu ( broj funkcija) al ne i kvalitetu odrađivanja istih ... što se mene tiće umjesto tog gps su mogli radje stavit ekran sa većom rezom ( ko ovaj na n80) i jaću bateriju ( onu od 1100mAh , ako ne i onu onu 1500mAh
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
jel znate jel ima gdje HRV jezik za N95?
www.gadgethive.com
Eh... kad će novi korisnici počet gledat i čitat sticky teme!?!?
a sve lijepo piše...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505 pa polako pročitaj kako nadograditi soft...
Ako trenutno nema Hrv jezik, onda vjerojatno trebaš promijeniti product code (treba ti BALKANS)
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=397
u tom postu imaš link na post kako se mijenja product code, i link na product code (samo trebaš nać za koji mob ti treba).
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks