Pa moraces opet da ga fleshujes![]()
Radi se o v630. Sa zadnjim XS++ 1.6.7 Flashao sam ga u k610, no nisam mogao odabrati custompack vec je program stavio neki automatski od k608. Posto ovo prvi puta radim...priznajem,zajebo sam.Sad imam samo bijeli ekran smrti. Sto da radim? Inace imam taj custom pack koji treba samo ga nisam znao metnut. I XS mi mob prepoznaje kao v600...wtf??
Pa moraces opet da ga fleshujes![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Jesi probao ponovno ispravnim postukom flashati? Kolko sam upućen, ako dođe do greške tokom flashanja, ponovno flashanje popravi stvar.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma znam ja to, ali ono sto ne znam jest kako da namjestim custom pack. Skinuo sam ga sa neta, ali u programu XS++ ga ne znam namjestit!!!!! Stavim tamo onu kvacicu na cutompack, no onaj meni sa strane mi je nedostupan i ne znam kako da izaberem taj sto sam skinuo sa neta ! !
Kaj se nemora taj custom pack stavit u folder own_custpack, pa sa xs++-om uploadati?
Šta uspio si? Kako?
To i meni stalno radi.
Ja to rijesim ovako: odaberem dolje opciju Flash, zakvacim Customize FS, onda se vratim na Settings, odaberem pod Wayin opciju BreakXS, pa se vratim na Flash i odkvacim Customize FS. Dalje normalno radim sa FSX.
Evo da se odmah malo pohvalim, kad vec novi XS++ (1.6.7) podrzava K800 CID52, odlucio ja to malo isprobati, pa sam stavio MAIN od K810 (FYI, ne vidim neke bitne razlike), acoustic drivere od W880, startup i shutdown animacije od W850 (ako se dobro sjecam), tpdk menu icons, i sad trazim neki dobar TTF font da zamijenim ugradjeni.Trenutno se dvoumim izmedju Trebuchet MS sa WinXP i Candara sa WinVista.
Znam da je ovo sve OT, ali morao sam.![]()
1. krivi naslov
2. izgleda da je rijesio problem
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks